Αναζωογονείται η «Δράση» με τον Θεόδωρο Σκυλακάκη

Αναζωογονείται η «Δράση» με τον Θεόδωρο Σκυλακάκη

Δεν την σκιάζει φοβέρα καμιά, μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά πρός τη δόξα τραβά.Αυτό φαίνεται έκδηλα πως ισχύει για την περίπτωση του κόμματος των Φιλελευθέρων Μάνου και Κοντογιαννόπουλου «Δράση», που δείχνει να ξαναζωντανεύει και πάλι, να αναζωογονείται με νέα στελέχη και να διεκδικεί ξανά μερίδιο απο την πίτα του πολιτικού μας παιγνίου. Στην «Δράση» λοιπόν θα μετάσχει ενεργά και ο ανεξάρτητος σήμερα ευρωβουλευτής Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο οποίος έχει ξεκινήσει σύμφωνα με σοβαρές πληροφορίες συζητήσεις με άλλους πολιτικούς χώρους, με τους οποίους υπάρχουν κοινοί τόποι στην μεγάλη προσπάθεια κοινωνικής και οικονομικής ανασυγκρότησης της χώρας, οι οποίοι δεν περιχαρακώνονται κατ΄ανάγκην στον κεντροδεξιό χώρο. Ενδεικτικό είναι μάλιστα το γεγονός, ότι ήδη έχει δηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχει στην κίνηση πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, αλλά και επώνυμα στελέχη της κεντροαριστεράς. Και προκειμένου να μορφοποιηθεί πολιτικά καλύτερα η όλη κίνηση, τα συνεργαζόμενα στελέχη έχουν αποφασίσει αρχές Δεκεμβρίου, να πραγματοποιήσουν συνέδριο στην Αθήνα, για τα περαιτέρω. Πολιτική κινητικότητα λοιπόν μεσούντος του χειμώνος και με το θερμόμετρο στην κεντροδεξιά πολυκατοικία να ανεβαίνει και να δείχνει ότι θα έχουμε σημαντικές και ενδιαφέρουσες εξελίξεις.
«Π.Αβρ.»

Related

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 3954335623710623929

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item