Τέσσερις περιπτώσεις καταχρήσεων σε ταμεία των Ενόπλων Δυνάμεων!

Τέσσερις περιπτώσεις καταχρήσεων εξετάζονται αυτή την περίοδο σε συγκεκριμένες οικονομικές υπηρεσίες και ταμεία των Ενόπλων Δυνάμεων. Η κρίση προκαλεί και τέτοια φαινόμενα που πάντα βέβαια υπήρχαν αλλά τώρα γίνονται πιο “μαζικά”.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για υποθέσεις οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη τουλάχιστον τρία ή τέσσερα χρόνια και σχετικά πρόσφατα έγιναν αντιληπτές από αρμόδιες αρχές. Μία από τις τέσσερις είναι και η πιο σοβαρή, αφού το ποσό που αναζητείται λέγεται ότι πιθανόν να φθάνει και τις 500.000 ευρώ.

Άλλη περίπτωση η οποία επίσης διερευνάται έχει να κάνει με πληρωμές προμηθευτών συγκεκριμένης υπηρεσίας. Σ΄ αυτή τη περίπτωση έχει εντοπιστεί ομάδα η οποία αποδέσμευε οφειλόμενα προς προμηθευτές ποσά ,λαμβάνοντας όμως σχετικό “μπαξίσι” για την “απελευθέρωση”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες όλοι οι ύποπτοι έχουν εντοπιστεί και η διερεύνηση είναι στο τελικό της στάδιο,για να γίνουν οι ενδείξεις αποδείξεις. 


.onalert.

Related

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ 1116195414698717272

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item