Νεες βεβαιώσεις αποδοχών για τους αξιωματικούς του Λιμενικού

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟ

Νέες βεβαιώσεις αποδοχών για φορολογική χρήση θα δοθούν στους αξιωματικούς του Λιμενικού Σώματος μετά το πρόβλημα που προέκυψε στις προηγούμενες βεβαιώσεις αποδοχων που έλαβαν αφού εμφάνιζαν ποσά που είχαν παρακρατηθεί από τον Αύγουστο έως τον Δεκέμβριο του 2012 ως αποδοχές.
Το θέμα έθεσαν κατά την πρόσφατη συνάντηση που είχαν τα μέλη του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ενωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος με τον υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ο οποίος τους ανέφερε πως έγιναν οι απαραίτητες ρυθμίσεις για την επίλυση του ζητήματος μετά από συννενόνηση και με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
Με ανακοίνωση της η ΠΕΑΛΣ, α αναφέρει ότι με έγγραφο της Διεύθυνσης Φορολογίας Εισοδήματος του υπουργείου Οικονομικών, δόθηκε τελικά η αναμενόμενη απάντηση σε σχετικό αίτημα των οικονομικών υπηρεσιών του υπουργείου για τη δυνατότητα έκδοσης συμπληρωματικών βεβαιώσεων οικονομικού έτους (για παρακρατηθέντα ποσά από 1/8/2012 έως 31/12/2012). Σύμφωνα με ενημέρωση που έχουμε η οικονομική υπηρεσία θα προβεί άμεσα στην έκδοση των συμπληρωματικών εκκαθαριστικών βεβαιώσεων».

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 2899419712296687706

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Google+ Followers

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item