ΒΟΕΑ: Όχι κι έτσι...

ΒΟΕΑ: Όχι κι έτσι...
Ανακοίνωσε πρόσφατα η ΑΝΥΕΘΑ Φώφη Γεννηματά, ότι δίνει τη δυνατότητα παροχής του βοηθήματος ΒΟΕΑ στα τέκνα των στρατιωτικών, από την ηλικία των 18 ετών.

Αν και φαίνεται θετικό, εντούτοις, όπως διευκρινίζουν έμπειροι αξιωματικοί, δεν συμφέρει. Και
τούτο διότι... όταν μεν το ΒΟΕΑ είναι πλήρες (60 μερίσματα) καταβάλλεται με τη συμπλήρωση του 25ου έτους της ηλικίας των τέκνων, όταν όμως ληφθεί μειωμένο, δεν καταβάλλεται ανάλογα με τις παρακρατημένες εισφορές.

Συγκεκριμένα, για εισφορές 18-20 ετών το ποσό είναι ύψους μόλις 20 μηνιαίων μερισμάτων, για εισφορές 21-22 ετών 30, για εισφορές 23-25 ετών 40 και για εισφορές 25 ετών συμπληρωμένων, καθορίζεται στα 60 μηνιαία μερίσματα. Τώρα, με βάση τις διαμορφωθείσες την 1η Ιανουαρίου 2012 τιμές των μερισμάτων, εύκολα συμπεραίνεται ότι αν γίνει καταβολή ΒΟΕΑ στην ηλικία των 18 - 20 ετών, το ποσό που θα καταβληθεί, θα είναι λιγότερο από το σύνολο των εισφορών που έχει καταβάλει επί 18-20 χρόνια ο γονέας στρατιωτικός μέχρι ακόμη και 50%!!

Άρα για να γίνει αποδεκτό το μέτρο και το ΒΟΕΑ να δίνεται στην ηλικία των 18 ετών, θα πρέπει τουλάχιστον να ισούται με τις εισφορές που πληρώθηκαν, άλλως θα είναι άλλη μια κλοπή που δεν αρμόζει στους στρατιωτικούς....(ΠΑΡΟΝ 10/11/2013 – Σ.Λ.)
http://staratalogia.blogspot.gr

Related

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ 2139185810842892051

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Google+ Followers

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item