Κάλεσμα της ΕΑΥΘεσσαλονίκης στην Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας την 05/02/2016 στην Πλατεία ΚολοκοτρώνηΘεσσαλονίκη, 26 Ιανουαρίου 2016
Αρ. Πρωτ.: 13/2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
(Ένστολη Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας
 5 Φεβρουαρίου 2016 – Αθήνα, Πλατεία Κολοκοτρώνη, ώρα 16:00)


   Συνάδελφοι,
   Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, ετοιμοπόλεμο όπως το προστάζουν οι κρίσιμες ημέρες που διανύουμε, συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως με μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης τις δράσεις μας ενόψει της Ένστολης Πανελλαδικής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας στις 5 Φεβρουαρίου 2016 στην Αθήνα, Πλατεία Κολοκοτρώνη και ώρα 16:00.
   Πλέον δεν έχουμε την πολυτέλεια να μείνουμε αμέτοχοι και να παρακολουθούμε σαν θεατές το δυσοίωνο μέλλον μας να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Μόνο με φυσική παρουσία και δυναμική μπορούμε να διεκδικήσουμε την αξιοπρέπειά μας.
   Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, εν ενεργεία και εν αποστρατεία, να πλαισιώσουν την Ένωσή μας και όλοι μαζί να συγκεντρωθούμε στην Αθήνα και να διαμηνύσουμε στα κέντρα λήψης των αποφάσεων ότι δεν θα δεχτούμε καμία περαιτέρω υποτίμηση των συνθηκών διαβίωσής μας.
   Επειδή το νέο ασφαλιστικό θα έρθει και θα αλλάξει όλα όσα θεωρούσαμε δεδομένα μέχρι σήμερα, καμία απουσία δεν δικαιολογείται. Η εποχή που κάποιοι διαμαρτύρονταν διά αντιπροσώπου έχουν περάσει. Μόνο αν η φωνή μας γιγαντωθεί, θα ακουστεί.
   Τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν την 05-02-16 και ώρα 07:30 από την Λ.Βασιλίσσης Όλγας, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (στρατόπεδο Φαρμάκη) και ώρα 08:00 από το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
  Δήλωση συμμετοχής στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. 
  Η Ένωση θα μεριμνήσει για τη διατροφή των συμμετεχόντων.
Όλοι παρόντες για το μέλλον μας!


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γεν. Γραμματέας
ΠΑΔΙΩΤΗΣ Δημήτριος                                        ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος
6976518061                                                             6932649076


Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 1527828558770717467

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Google+ Followers

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item