ΕΠΛΣ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ :Νομοθετική ρύθμιση για μεταθέσεις 24μηνου


 Αρ. Πρωτ.: 13/2016                           Θεσσαλονίκη 23-01-2016
ΠΡΟΣ: 1) ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ


 κ. ΔΡΙΤΣΑ Θεόδωρο2) ΑΡΧΗΓΟ ΛΣ-ΕΛΑΚΤ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟ Λ.Σ. 


ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ Αθανάσιο3) Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.
ΘΕΜΑ: «Νομοθετική ρύθμιση για μεταθέσεις 24μηνου».


Επανερχόμαστε για ακόμη μια φορά στο θέμα των μεταθέσεων έτους 2015 και στις δεσμεύσεις που έχουμε λάβει τόσο από εσάς κ. Υπουργέ, όσο και από εσάς κ. Αρχηγέ.

Δυστυχώς ακόμη, δεν υπάρχει η ανάλογη νομοθετική ρύθμιση που έχετε εξαγγείλει.

Παρεμβαίνουμε εκ νέου επί του θέματος, ζητώντας από εσάς κ. Υπουργέ να εντάξεται στο υπό επεξεργασία σας πολυνομοσχέδιο την κάτωθι ρύθμιση – τροποποίηση:

“Η ενίσχυση της οργανικής δύναμης των Λιμενικών Αρχών και μόνο αυτών που εδρεύουν στην νησιωτική επικράτεια και δεν υπάρχει δυνατότητα μετάβασης σε αυτές με οδικό ή σιδηροδρομικό δίκτυο με εξαίρεση την νήσο Κρήτη, πραγματοποιείται με την διενέργεια τακτικών ή έκτακτων μεταθέσεων στελεχών ΛΣ-ΕΛΑΚΤ. Η παραμονή στις ανωτέρω Λιμενικές Αρχές έπειτα από την διενέργεια τακτικών ή έκτακτων μεταθέσεων, διαρκεί υποχρεωτικά δύο (02) έτη, μετά την λήξη της οποίας τα στελέχη ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, μετατίθενται αυτοδικαίως στην Υπηρεσία που αποτελεί τον τόπο επιλογής τους, ανεξάρτητα της ύπαρξης κενών οργανικών θέσεων. Οι διατάξεις της παρούσας παραγράφου εφαρμόζονται και στα στελέχη Λ.Σ.−ΕΛ.ΑΚΤ. τα οποία έχουν μετατεθεί εντός του έτους 2015 ή πρόκειται να μετατεθούν εντός του έτους 2016, στις προαναφερόμενες Λιμενικές Αρχές πριν την έναρξη εφαρμογής της παρούσας.”


Η διάταξη αυτή, δεν αφορά μόνο του συναδέλφους που μετατέθηκαν το έτος 2015, αλλά αφορά και όλους όσους κληθούν να μετατεθούν όλα τα επόμενα έτη προς όλη την νησιωτική επικράτεια, αίροντας τις όποιες αδικίες προκαλούνται από το άρθρο 56 παρ. 2 του Ν. 4310/2014. Καλούμε την ΠΟΕΠΛΣ, να εντάξει την ρύθμιση αυτή, στο άμεσο διεκδικητικό της πλαίσιο.

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 3999240015309315732

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Google+ Followers

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item