Παρέμβαση ΚΕΕΡΦΑ, έκρηξη Μουζάλα: 27 χρόνια ασχολούμαι με πρόσφυγες, ανόητε(βίντεο)

Με οργισμένο και έντονα συναισθηματικό τρόπο απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, σε διαδηλωτές που εισέβαλαν σε  εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλονίκη και διέκοψαν την ομιλία του φωνάζοντας συνθήματα για την κατάργηση του φράχτη στον Έβρο και αποκαλώντας τον «δολοφόνο».


Τελικά ο κ. Μουζάλας, απευθυνόμενος στον διαδηλωτή που τον διέκοπτε, του είπε σε έντονο ύφος: «27 χρόνια και ένα κουτσό πόδι ασχολούμαι με τους πρόσφυγες, ανόητε».
Στις παρακάτω ΦΩΤΟ στιιγμιότυπα από την διαμαρτυρία της ΚΕΕΡΦΑ κατ του φράχτη του Εβρου, στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ.
παρεμβαση ΚΕΕΡΦΑ θεσσαλονικη
ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇ-ÅÊÄÇËÙÓÇ ÔÏÕ ÓÕÑÉÆÁ ÌÅ ÏÌÉËÇÔÇ ÔÏÍ ÁÍÁÐËÇÑÙÔÇ ÕÐÏÕÑÃÏ ÌÅÔÁÍÁÓÔÅÕÔÉÊÇ ÐÏËÉÔÉÊÇÓ ÃÉÁÍÍÇ ÌÏÕÆÁËÁ - ÅÍÔÁÓÇ ÁÐÏ ÄÉÁÄÇËÙÔÅÓ
presspublica.gr/

Related

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 1571026456888373385

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item