Στα ΜΑΤ υπηρετούν όσοι δεν έχουν βίσματα

http://policenet.gr/sites/default/files/styles/article_big/public/field/image/fwtia-teras_kai_mat.jpg?itok=Qfl4rKkc

Αναδημοσίευση από το site της Προοδετικής Ανεξάρτητης Συνεργασίας Αστυνομικών Αθήνας!

Στα ΜΑΤ και γενικά στις μάχιμες πηρεσίες ,υπηρετούν όσοι δεν έχουν βίσματα. Οι αστυνομικοί των μαχίμων υπηρεσιών είναι εκείνοι που παράγουν Αστυνομικό έργο με κίνδυνο της ζωής των. 
 Αλλά στις απολαβές οι μάχιμοι μια 5ετία προσθήκη για τον υπολογισμό των ποσοστών των συντάξιμων αποδοχών . Ποτέ δεν πληρώθηκαν , υπερωρίες , εξαιρέσιμες και αργίες, νυχτερινά , ανθυγιεινά και επικίνδυνα.Το μεγάλο ευχαριστώ όμως ήταν στέρηση συνταγματικών δικαιωμάτων και η μεταφορά πολιτικών ευθυνών.Ήταν οι ρατσιστικές επιθέσεις στους χώρους δουλειάς στους συζύγους και στα σχολειά στα παιδιά μας. Νέοι συνάδελφοι εμείς σας δείξαμε τον δρόμο . Δύσκολος και άνισος ο αγώνας όμως την Σταύρωση διαδέχεται η Ανάσταση. Οι πρώτοι που πρέπει να κάνουν την ειρηνική τους επανάσταση είναι οι ένστολοι γιατί γεννήθηκαν ελεύθεροι και κανείς δεν πρέπει να αποδέχεται το ρόλο του θύματος. Οι μεταρρυθμίσεις έπρεπε να έχουν γίνει σταδιακά και ανώδυνα από το 1990 . Σήμερα πρέπει να απονεμηθεί δικαιοσύνη στους υπευθύνους και να απαιτήσουμε επαναφορά του αξιακού μας συστήματος αυτά πρέπει να είναι τα κυρίαρχα αιτήματά μας, συνθήματα και πρωταρχικός σκοπός για να αποφύγουμε εντάσεις , εκρήξεις , συγκρούσεις. Καλή δύναμη συνάδελφοι και τύχη αγαθή.

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 6757096708300858753

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Google+ Followers

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item