Π.Α.Σ.Α.Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο μπορεί να ανατραπεί μόνο με οργανωμένη μαζική δράση !

http://3.bp.blogspot.com/-XOWr330VOHQ/VqKzt7vx5OI/AAAAAAAAMoc/B7eScHoRdNU/s640/eva675_pasok_enstoloi_83_small.jpgΈπρεπε να περάσουν πολλές δεκαετίες από την ίδρυση των συνδικαλιστικών μας σωματείων για να πραγματοποιηθεί η πρώτη ιστορική κοινή συνεδρίαση των Διοικητικών Συμβουλίων των ομοσπονδιών Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων για να μπει επιτέλους ο θεμέλιος λίθος για την δημιουργία τριτοβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης.

Κάποιοι φέρουν τεράστια ευθύνη που μέχρι σήμερα το σχέδιο για την δημιουργία Συνομοσπονδίας Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων βρίσκονταν στο συρτάρι.

Χαιρετίζουμε  την χθεσινή απόφαση των ομοσπονδιών μας να προχωρήσουμε σε κοινές πανελλαδικές ένστολες κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας και ταυτόχρονη παρουσία - συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που αποφασίζονται από άλλες κοινωνικές τάξεις και συνδικαλιστικές Οργανώσεις.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας  να ανταποκριθούν μαζικά στο κάλεσμα των ομοσπονδιών μας προκειμένου να αποτρέψουμε το σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό που  φέρνει νέες μειώσεις στις συντάξεις και στους μισθούς μας  αφού προβλέπει ταυτόχρονη αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών μας .
 Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο μπορεί να ανατραπεί μόνο με οργανωμένη μαζική δράση !

                                                 ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

                                                 Η  Γραμματεία της
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ  ΑΘΗΝΑΣ

pasapolice.blogspot.gr 

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 1168145015344229

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item