"Οταν Δεν Ξέρεις Ρωτάς" του ΙΩΑΝΝΗ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗ


Απάντηση του αντιπρόσωπου της ΕΑΣΥΑ σε ανώνυμη καταγγελία που δημοσιεύτηκε στο bloko με τίτλο Καταγγελία αστυνομικού για επιλεκτικές αποσπάσεις, "Ανθ' ημών συνδικαλιστές... Καληνύχτα σας" 

Διαβάστε την απάντηση του ΙΩΑΝΝΗ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗ  που περιμένει την  την ανώνυμη δημόσια συγνώμη του καταγγέλλοντα.

Επειδή κάποιος συνάδελφος παρανόησε την παρουσία μου στον Έβρο αναγκάζομαι να γράψω αυτές τις γραμμές μήπως και καταλάβει και φυσικά να ζητήσει σε ανοιχτή του επιστολή συγνώμη όπως με ανοιχτή του επιστολή με φωτογραφίζει.
Η παρουσία μου στον Έβρο αν παρατηρούσες καλά ήταν με την στολή της υπηρεσίας μου στολή ΥΑΤ. Και αυτό γιατί αντιρατσιστικές οργανώσεις είχαν προγραμματισμένη πορεία στο εν λόγω σημείο. Έτσι με την Διμοιρία μου διαταχθήκαμε να μεταβούμε με μια διανυκτέρευση στην Ορεστιάδα. Αλλά συνάδελφε και αυτό να μην ήξερες δεν βλέπεις πως δεν φοράω μπλε στολή αλλά της υπηρεσίας μου;Πως λοιπόν με τέτοια στολή θα εκτελούσα υπηρεσία εκεί.
Να γνωρίζεις εσύ κύριε συνάδελφε πως τιμώ κάθε ψήφο μου.Πως όσο είμαι συνδικαλιστής δεν θα φύγω από την υπηρεσία στην οποία ανήκω ούτε θα πάρω απόσπαση σε βάρος άλλου. Ψάξε σε άλλους ευνοϊκές μεταχειρίσεις . Όχι σε μένα. .
Περιμένω την ανώνυμη δημόσια συγνώμη σου.

 .
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΑΣΠΑ

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 4403551415696682061

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Google+ Followers

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item