Νέα συνεδρίαση του Συμβουλίου Μεταθέσεων

Αθήνα 29 Ιανουαρίου 2016
Αριθ. Πρωτ: 301/4/8α
Προς: Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις
Σε συνέχεια της χθεσινής μας ανακοίνωσης (αρ. πρωτ. 301/4/8) για τον Πίνακα Τακτικών Μεταθέσεων, σας ενημερώνουμε ότι σήμερα υπάρχει θετική εξέλιξη.
Μετά από τις έντονες διαμαρτυρίες μας, τις παρεμβάσεις μας, αλλά και την απ' ευθείας παρέμβαση του Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Γρηγόρη Γερακαράκου, προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑ, κατά την ετήσια χοροεσπερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, κατέστη δυνατή η εκ νέου συνεδρίαση του Συμβουλίου Μεταθέσεων, σήμερα, με αντικείμενο τον επανακαθορισμό των θέσεων έτους 2016.
taktikes 2016b
Αποτέλεσμα της παρέμβασής μας ήταν η αύξηση των θέσεων κατά 23, ήτοι από 182 σε 205 συνολικά, κυρίως για την ενίσχυση των Διευθύνσεων Αστυνομίας εκείνων που αντιμετωπίζουν οξυμένα προβλήματα.
Η εξέλιξη αυτή, δεν συνιστά αιτία επανάπαυσης σε καμία περίπτωση, αλλά ενδυναμώνει την πεποίθησή μας ότι πρέπει να υπάρξει επανασύσταση των καταργηθέντων 6.700 οργανικών θέσεων (ν.4249/14) και ουσιαστικό το άνοιγμα θέσεων για την επαρχία. Εφόσον δεν γίνει αποδεκτή η πάγια αυτή θέση μας, η Ομοσπονδία θα επανακαθορίσει τη θέση της όσον αφορά τα Συμβούλια Μεταθέσεων.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 1324127736744905019

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Google+ Followers

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item