Μπογδάνος: Δεν είμαι ιδιοκτήτης του marketnews αλλά αρθρογράφος

Εξώδικο στην ιστοσελίδα «Typologies.gr» απέστειλε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος σχετικά με δημοσίευμα που αναφερόταν σε καταχώρηση διαφήμισης του Δήμου Αθηναίων στην ιστοσελίδα marketnews.
Το δημοσίευμα αναδημοσιεύθηκε και από το tvxs.gr με τίτλο: «Ο Δήμος Αθηναίων πληρώνει για να διαφημιστεί στο site του Μπογδάνου». Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναφέρει πως «τυγχάνει απλώς ένας εκ των δεκάδων αρθρογράφων της ιστοσελίδας και δεν έχει καμία σχέση με το ιδιοκτησιακό καθεστώς αυτής».
Όπως σημειώνει στο δημοσίευμα από τις Typologies δίνεται η εντύπωση ότι βασικός συντελεστής της ιστοσελίδας «www.marketnews.gr» είναι ο ίδιος «κάτι που είναι απολύτως αναληθές, ενώ με τον τρόπο αυτό επιχειρείται, εμμέσως, η σύνδεση της συνεργασίας μου με την ως άνω ιστοσελίδα με το γεγονός της διαφήμισης του Δήμου Αθηναίων».
Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου:
«Σε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα σας “typologies.gr” υπό τον τίτλο “Διαφημίσεις του Δήμου Αθηναίων στο marketnews με έδρα την Κύπρο!”, με ημερομηνία 25-1-2016, αναφέρεται ότι “Το πλέον προβεβλημένο πρόσωπο του σάιτ και πρώτος αρθρογράφος του είναι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, παρουσιαστής του ΣΚΑΪ”, με αποτέλεσμα να δίνεται η εντύπωση ότι βασικός συντελεστής της ιστοσελίδας «www.marketnews.gr» τυγχάνω εγώ, κάτι που είναι απολύτως αναληθές, ενώ με τον τρόπο αυτό επιχειρείται, εμμέσως, η σύνδεση της συνεργασίας μου με την ως άνω ιστοσελίδα με το γεγονός της διαφήμισης του Δήμου Αθηναίων.
Αποδεικνύεται, δε, ότι δίνεται η λανθασμένη αυτή εντύπωση και από το γεγονός ότι σειρά άλλων δημοσιευμάτων αναφέρονται στο ως άνω δημοσίευμα. Ειδικότερα, έκπληκτος διαπίστωσα τη δημοσίευση σε άλλες ιστοσελίδες άρθρων με το ίδιο σχεδόν περιεχόμενο, και με παραπομπή στο δικό σας ως άνω δημοσίευμα, αλλά με τον παραπλανητικό, ψευδή και συκοφαντικό για το πρόσωπο μου, τίτλο «Ο Δήμος Αθηναίων πληρώνει για να διαφημιστεί στο site του Μπογδάνου» (βλ.πχ στο σύνδεσμο http://tvxs.gr/news/internet-mme/o-dimos-athinaion-plironei-gia-na-diafimistei-sto-site-toy-mpogdanoy της ιστοσελίδας «www.tvxs.gr»).
Για το λόγο αυτό, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματος μου, αιτούμαι όπως αποκατασταθεί άμεσα, ήτοι εντός των επόμενων είκοσι τεσσάρων ωρών, η αλήθεια στο ως άνω δημοσίευμα, η οποία είναι ότι στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα «www.marketnews.gr» τυγχάνω απλώς ένας εκ των δεκάδων αρθρογράφων, χωρίς καμία σχέση με το ιδιοκτησιακό καθεστώς αυτής.
Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος Μπογδάνος
Δια του πληρεξουσίου Συνηγόρου
Δημήτρη Χρ. Αναστασόπουλου»
http://tvxs.gr

Related

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 3714119982040520531

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Google+ Followers

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item