Η Γερμανία κατάσχει χρήματα και τιμαλφή των προσφύγων ...- Είναι ο ναζισμός SΤUPID

- Οι Γερμανικές αρχές Μετά την Δανία και την Ελβετία, Γερμανικές αρχές ξεκίνησαν την κατάσχεση κοσμημάτων, τιμαλφή και μετρητών από τους πρόσφυγες που εισέρχονται στη χώρα για να χρηματοδοτήσουν την παραμονή τους.
 Ο Joachim Herrmann, ο Βαυαρός υπουργός Εσωτερικών, είπε πως, ότι  κατέχουν οι πρόσφυγες ..άνω των 750 €  μπορούν νόμιμα να κατασχεθούν στην περιοχή του.
 "Η πρακτική της Βαυαρίας και η Ομοσπονδιακοί κανόνες που ορίζονται στο δίκαιο αντιστοιχούν στην ουσία με τη διαδικασία στην Ελβετία", πρόσθεσε.
 Σε γειτονικές της Βάδης-Βυρτεμβέργης, οι αιτούντες άσυλο μπορεί να κρατήσουν μόνο χρήματα και τιμαλφή, συνολικής αξίας 350 € !!

independent.co.uk 
kinisienergoipolites

Related

ΚΟΣΜΟΣ 7727015630547773260

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Google+ Followers

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item