Ένταξη των αποσπάσεων στη ΓΑΔΘ στις διατάξεις του ΠΔ 107/2012

http://www.parapolitika.gr/sites/default/files/article/2015-06/dias11.jpgΚύριε Υπουργέ,

  Με την υπ’ αριθμ. 1647/16/388510 από 26-02-2016 διαταγή του Α.Ε.Α. διατάχθηκαν αποσπάσεις στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για δυο (2) μήνες λόγω των μεταναστευτικών ροών στην χώρα μας.


   Στην διαταγή τίθεται ως προϋπόθεση των αποσπάσεων οι αιτούντες να συμπεριλαμβάνονται στους πίνακες τακτικών μεταθέσεων έτους 2015 για τη ΓΑΔΘ, γεγονός που δίνει απόλυτα αξιοκρατικό χαρακτήρα στις μετακινήσεις αυτές. Πλην όμως, δεν αναφέρεται τι θα προβλεφθεί για τη μοριοδότηση των συναδέλφων που θα αποσπαστούν στην ΓΑΔΘ και έχουν ως τόπο συμφερόντων την Θεσσαλονίκη.

   Το ερώτημα αυτό προβλημάτισε πολλούς συναδέλφους και φρονούμε ότι πρέπει άμεσα να διευκρινιστεί από μέρους της Δ/νσης Αστυνομικού Προσωπικού, με την ένταξη των αποσπάσεων αυτών στις διατάξεις του ΠΔ 107/2012, όπου αναφέρεται ότι ο χρόνος απόσπασης - μετακίνησης αστυνομικού με αίτησή του, στον τόπο συμφερόντων του, δεν λογίζεται το διάστημα αυτό, ως διανυθείς στον τόπο συμφερόντων του.


     Κύριε Υπουργέ,

   Επειδή οι υπηρεσιακές ανάγκες είναι ιδιαίτερα αυξημένες στην πόλη μας και το αστυνομικό προσωπικό δεν επαρκεί, η προσθήκη της ΓΑΔΘ στην άνω εξαίρεση υπαγορεύεται από την ανάγκη για άμεση λειτουργία των κέντρων μετεγκατάστασης φιλοξενίας και την διατήρηση της δημόσιας ασφάλειας στην Θεσσαλονίκη. Παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε γι’ αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα που δρα αποτρεπτικά για τους συναδέλφους να αιτηθούν απόσπαση -μετακίνηση στην ΓΑΔΘ.www.eayth.gr

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 6942718701051766363

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item