Δείτε την διαταγή ενίσχυσης της Γ.Α.Δ.Θ. με δίμηνες αποσπάσεις αστυνομικών από τους πίνακες τακτικών μεταθέσεων 2015


 Από τον βαθμό του Αστυφύλακα μέχρι τον βαθμό του Υ/Β΄ (Ν.3686/2008) καθώς και Ειδικοί Φρουροί, οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στους πίνακες τακτικών μεταθέσεων έτους 2015 για την Γ.Α.Δ.Θεσσαλονίκης μπορούν να καταθέσουν επιθυμία έως 29/02/2016 και ώρα 12:00 (Ημερομηνία Υποβολής από τα τμήματα στο Α.Ε.Α) για να αποσπαστούν για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών στην Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, με ημερομηνία άφιξης 04/03/2016, για την αντιμετώπιση αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών λόγω των μεταναστευτικών ροών, αδαπάνως για το δημόσιο.

 http://aspapolice.gr

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 1960083963979365799

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item