Δείτε την διαταγή ενίσχυσης της Γ.Α.Δ.Θ. με δίμηνες αποσπάσεις αστυνομικών από τους πίνακες τακτικών μεταθέσεων 2015


 Από τον βαθμό του Αστυφύλακα μέχρι τον βαθμό του Υ/Β΄ (Ν.3686/2008) καθώς και Ειδικοί Φρουροί, οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στους πίνακες τακτικών μεταθέσεων έτους 2015 για την Γ.Α.Δ.Θεσσαλονίκης μπορούν να καταθέσουν επιθυμία έως 29/02/2016 και ώρα 12:00 (Ημερομηνία Υποβολής από τα τμήματα στο Α.Ε.Α) για να αποσπαστούν για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών στην Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, με ημερομηνία άφιξης 04/03/2016, για την αντιμετώπιση αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών λόγω των μεταναστευτικών ροών, αδαπάνως για το δημόσιο.

 http://aspapolice.gr

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 1960083963979365799

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item