Ως πότε θα δουλεύουμε 36 ώρες συνεχόμενα

Ατελείωτες ώρες εργασίας για τη μεταγωγή μεταναστών από τα νησιά στην Κόρινθο καταγγέλλουν οι συνδικαλιστικές ενώσεις των αστυνομικών ότι δαπανούν οι συνάδελφοί τους, λόγω ελλείψεων σε προσωπικό στις υπηρεσίες της Αττικής:
Κύριε Αρχηγέ 
Το τελευταίο χρονικό διάστημα το πρόσχημα της έλλειψης δύναμης από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Αττικής (Τμ. Μεταγωγών, Δ/νση Αλλοδαπών)  έχει ως αποτέλεσμα οι Αστυνομικοί που υπηρετούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου να εκτελούν ακτοπλοϊκές μεταγωγές διάρκειας κατά μέσο όρο 15 ωρών ανά δρομολόγιο και στην συνέχεια οι ίδιοι αστυνομικοί αναγκάζονται να επιβιβαστούν σε λεωφορεία και να μεταφέρουν τούς Αλλοδαπούς κρατούμενούς στο ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. Κορίνθου.  Ο γολγοθάς των αστυνομικών δεν σταματά εκεί αφού μετά από την παράδοση των αλλοδαπών τις περισσότερες φορές παραλαμβάνουν ποινικούς κρατούμενους από την Αθήνα για την επιστροφή.
Από όλα τα παραπάνω γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι οι αστυνομικοί είναι πολλαπλώς εκτεθειμένοι με δεδομένο ότι αναγκάζονται να εργάζονται συνεχώς για  περίπου 36 ώρες και να μένουν ξάγρυπνοι για πάνω από 44 ώρες.   
Κύριε Αρχηγέ
Παρακαλούμε για την άμεση παρέμβασή σας για την επαναφορά της προγενέστερης κατάσταση και την παράδοση των κρατουμένων από τα νησιά στις υπηρεσίες μεταγωγών και αλλοδαπών της Αττικής για την μεταφορά τους στο ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α.Κ. Οι κίνδυνοι που εγκυμονεί όσο συνεχίζεται  η παρούσα κατάσταση είναι τεράστιοι τόσο για τους Αστυνομικούς όσο και για τους επιβάτες των ακτοπλοϊκών μέσων μεταφοράς.
Επίσης θεωρούμε ότι το κόστος (10 έως 20 €) για την χορήγηση καμπίνας στους αστυνομικούς κατά την διάρκεια των μεταγωγών είναι αμελητέο σε σχέση με την αξιοπρέπεια που τους προσδίδει.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Β. ΔΩΔ/ΝΗΣΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ν. ΔΩΔ/ΝΗΣΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ν. ΛΕΣΒΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ν. ΣΑΜΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ν. ΧΙΟΥ
ΚΥΔΩΝΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΑΛΕΞΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΣΙΟΥΡΗΣ ΘΩΜΑΣ
ΠΑΤΕΛΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
bloko.gr

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 6825369698583762993

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item