3 Τραυματίες Αστυνομικοί στην Ρόδο σε αγώνα ποδοσφαίρου.Έντονη αντίδραση της Ε.Α.Υ.Δωδεκανήσου

http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20151121/low/newego_LARGE_t_1101_54601421.JPG 
Είναι απαράδεκτο τα ακατάλληλα γήπεδα, ο κακός σχεδιασμός και εφαρμογή των Αστυνομικών Μέτρων, να καταστούν τον εργαζόμενο Αστυνομικό,
εξιλαστήριο θύμα και σάκο του μποξ στις διαθέσεις του καθενός . Για μία ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες, μία γιορτή του αθλητισμού να έχει ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό και νοσηλεία τριών (3) αστυνομικών του μεροκάματου !
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ :
- Αυτούς που αποφασίζουν να διεξάγονται ποδοσφαιρικοί αγώνες σε στάδια που στερούνται αδειοδότησης για ασφαλή διεξαγωγή αυτών .
- Αυτούς που δέχονται να σχεδιάσουν και διατάσσουν λήψη μέτρων σε ακατάλληλα στάδια, καθώς και τον τρόπο που εφαρμόζουν τα μέτρα αυτά .
Θεωρούμε αποκλειστικά υπεύθυνους και ηθικούς αυτουργούς για τον τραυματισμό των Αστυνομικών, καθώς και για κάθε μελλοντικό τραυματισμό φιλάθλου ή συναδέλφου, τους διοργανωτές, τις ομάδες, καθώς και τους υπεύθυνους σχεδιασμού και εφαρμογής των αστυνομικών μέτρων.
Θέλουμε να γνωρίζουν άπαντες ότι η Ένωση μας θα κινηθεί με κάθε νομικό ή άλλο νόμιμο μέσο για την προστασία των μελλών της.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
Ο  Πρόεδρος                                                      Ο   Γεν. Γραμματέας
 
  ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Εμμανουήλ                                          ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ξενοφών

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 2523623957071362315

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item