Οι αξιωματικοί Αν.Μακεδονίας-Θράκης για τον Διευθυντή Αστυνομίας Δράμας

Τα συγχαρητήρια για την προαγωγή του και ευχές για συνέχεια στο επιτυχημένο έργο του έδωσαν με επιστολή τους οι αξιωματικοί Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης προς τον Διευθυντή Αστυνομίας Δράμας:
κ. Ταξίαρχε
       Ως Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, θα θέλαμε καταρχάς να σας συγχαρούμε για την καθομολογούμενα επάξια προαγωγής σας στο βαθμό του Ταξιάρχου κατά τις πρόσφατες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ και ταυτόχρονα, επ’ ευκαιρία της επανατοποθέτησής σας στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας ως Διευθυντής, να σας ευχηθούμε καλή συνέχεια στο ήδη επιτυχημένο έργο σας. Η προαγωγή σας αυτή σε ανώτατο βαθμό της υπηρεσιακής ιεραρχίας, περικλείει ταυτόχρονα τιμή και για την Ένωσή μας, της οποίας άλλωστε είστε μέλος.
      Με τις ευχές αυτές, αλλά και με την προθυμία μας για μια εποικοδομητική  συνεργασία, με σκοπό την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των αστυνομικών προβλημάτων της περιοχής, σεβόμενοι σε κάθε περίπτωση τους διακριτούς  ρόλους, δηλώνουμε ότι θα σταθούμε εκ της θεσμικής μας θέσεως αρωγοί στις φιλότιμες προσπάθειες σας και των υφιστάμενων υπηρεσιών σας, για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών ασφαλείας στους πολίτες.
                                                 Με  εκτίμηση,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ                             ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 

bloko

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 6039741108421188697

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item