Εκλογές στην Ένωση Νοτιοανατολικής Αττικής

https://1.bp.blogspot.com/-3SticGuplCE/VroPx5PTehI/AAAAAAAAnrI/-h32HUh7hWc/s640/ImageHandler.jpg  Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 23/02/2016, την Τακτική της Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση. Η διαδικασία, ο τρόπος διεξαγωγής και οι συνάδελφοι που συμμετείχαν για ακόμη μια φορά, απέδειξαν ότι οι εργαζόμενοι Αστυνομικοί γνωρίζουν πολύ καλά τι προστατεύουν και το διαφυλάσσουν ως << κόρη οφθαλμού>>.
     Εγκρίθηκε με συντριπτική πλειοψηφία ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός και  ορίστηκε η πραγματοποίηση των εκλογών την Δευτέρα 04 και την Τρίτη 05 Απριλίου 2016, στους παρακάτω χώρους από ώρα 07:00 έως 20:00 :
1) Αίθουσα συγκεντρώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής (Βορείου Ηπείρου 50 - Γλυφάδα, 1ος όροφος).
2) Αίθουσα συγκεντρώσεων της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών (Κτίριο 10, 2ος όροφος).
     Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
     Όσοι επιθυμείτε να θέσετε υποψηφιότητα ως μέλη Διοικητικού Συμβουλίου, ως Αντιπρόσωποι στο Δευτεροβάθμιο όργανο (Π.Ο.ΑΣ.Υ.), ως μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής ή ως μέλη του Συμβουλίου Μεταθέσεων μπορείτε να προσέρχεστε στα γραφεία της Ένωσής μας έως την  Κυριακή 27 Μαρτίου 2016 και ώρα 00:00 για την υποβολή της υποψηφιότητας σας.
 
Για το Δ.Σ.
-Ο-                                          -Ο-
     Πρόεδρος                              Γεν. Γραμματέας
                                                    ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος          ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ Σπυρίδων

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 1376347426121076270

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item