Το πρόβλημα των Αστυνομικών, δεν είναι (μόνο) το ασφαλιστικό

https://3.bp.blogspot.com/-gEirWz_ddbE/VrSZhYS0AfI/AAAAAAAAKL4/b1WT54NTvVU/s640/%25CF%2580%25CE%25BF%25CF%2581%25CE%25B5%25CE%25AF%25CE%25B1%2B%25CE%25B5%25CE%25BD%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25BF%25CE%25BB%25CF%2589%25CE%25BD1.jpg
Σε λίγο θα ξεκινήσω για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας – πορεία των ένστολων στο κέντρο της Αθήνας.
Εκτός υπηρεσίας φυσικά και χωρίς να επιβαρύνω τα καθήκοντά μου.
Χωρίς να εκπροσωπώ κάποια συνδικαλιστική οργάνωση, παρά μόνο τον εαυτό μου.

Όχι για να διεκδικήσω πρόωρη συνταξιοδότηση και πλασματικά χρόνια υπηρεσίας, αλλά αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και εξάλειψη των αυθαιρεσιών.

Όχι για να διεκδικήσω παχηλά εφάπαξ, αλλά επαρκή υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Όχι για να διεκδικήσω προικοδοτήσεις ή αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, αλλά αξιοκρατία, αποπολιτικοποίηση, ακριβοδίκαια και διαρκή αξιολόγηση, συνεχή και υποχρεωτική επιμόρφωση και επανεκπαίδευση.

Όχι για να διεκδικήσω τη διατήρηση των κεκτημένων, αλλά τον εξορθολογισμό στις απαιτήσεις, την αυτοκριτική, τον αυτοσαρκασμό, την προσέγγιση του πολίτη, τη φαντασία στην εξουσία.

Θα μου πεις, είσαι σίγουρος πως θα διεκδικείς τα ίδια πράγματα με τους υπόλοιπους;
Θα σου απαντήσω, όχι απαραίτητα, αλλά αυτό είναι το μόνο μέσο που μου απομένει, καθώς οι Αστυνομικοί στερούμενοι του «δικαιώματος» να προβούμε σε «δυναμικές» κινητοποιήσεις με παράνομα πολλές φορές μέσα (αποκλεισμούς δρόμων, βανδαλισμούς, τραμπουκισμούς), το μόνο που μας μένει είναι να ενώσουμε τις φωνές μας.

Έστω και αν αυτές είναι πολύ διαφορετικές.

Ο στόχος, άλλωστε, είναι κοινός και τελικά ένας και μόνο: η ασφάλεια του πολίτη

(ο τίτλος προβοκατόρικος και με σαφή αναφορά στο προ δύο ετών άρθρο μου στο eyedoll.gr: To πρόβλημα των Αστυνομικών, δεν είναι ο μισθός)

http://scepticusbatsicus.blogspot.gr

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 8121159376824063217

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item