Αναβολή των κρίσεων.Άλλος ένας Γολγοθάς για τους απλούς Αστυνομικούς.Άρθρο του ΠΑΔΙΩΤΗ Δημήτρη

Αναβολή των κρίσεων.Άλλος ένας  Γολγοθάς για τους απλούς Αστυνομικούς.Άρθρο του ΠΑΔΙΩΤΗ Δημήτρη Το τελευταίο διάστημα είμαστε θεατές σε μια παρωδία που ονομάζεται «κρίσεις». Η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής, η οποία επιδεινώνει ολοένα και περισσότερο την υπηρεσιακή καθημερινότητά μας.

Κι ενώ καμία επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει για το τι μέλλει γενέσθαι, οι ανώτεροι και ανώτατοι Αξιωματικοί φοβούμενοι ότι ένα στραβοπάτημα θα επηρεάσει το υπηρεσιακό τους μέλλον είναι πιο επιφυλακτικοί από ποτέ. Όλα αυτά έχουν άμεσο αντίκτυπο στους συναδέλφους αφού η καταστρατήγηση του χρόνου εργασίας έχει γίνει καθημερινότητα.
Με την Κυβέρνηση να έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα και την Ελληνική Αστυνομία να παίρνει τον ρόλο του κυματοθραύστη, η εξοικονόμηση των αστυνομικών δυνάμεων  θυσιάζεται ενώ παράλληλα παρατηρούνται συνεχώς πολλές παραβάσεις του ΠΔ 394/2001.

Επειδή μέχρι να γίνουν οι κρίσεις δεν θα σταματήσει ούτε η ταλαιπωρία των συναδέλφων ούτε η ανασφάλεια των Ανωτέρων, πρέπει οι υπεύθυνοι να επισπεύσουν τις διαδικασίες. Μπορεί τα εσωτερικά προβλήματα της χώρας να επιτάσσουν ψυχραιμία και σωστούς χειρισμούς από την Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., αλλά αυτή τη στιγμή οι απόψεις διίστανται στο κατά πόσο αυτό είναι απόλυτα εφικτό.
Το άγχος των Αξιωματικών μετακυλίεται στο υπόλοιπο προσωπικό και κάθε βήμα γίνεται σαν να είναι σε ναρκοπέδιο.
Μόνο με μια νέα Ηγεσία που θα παίρνει απόλυτα το βάρος των ευθυνών της και του επιχειρησιακού σχεδιασμού θα αποκτήσει και πάλι το Σώμα το ειδικό βάρος που του αρμόζει και θα σταματήσουν οι παρατυπίες εις βάρος των συνάδελφων. Μέχρι τότε η Ελληνική Αστυνομία δυστυχώς θα μοιάζει σαν πατρίδα σκάκι χωρίς Βασιλιά.
ΠΑΔΙΩΤΗΣ Δημήτριος
Πρόεδρος Ε.Α.Υ.Θ.
Μέλος Α.Σ.Π.Α.

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 8513232202711559473

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item