Κίνδυνος διακοπής χρηματοδοτήσεων για το πρώην σιδηρούν παραπέτασμαΗ ακραία στάση της Πολωνίας, της Ουγγαρίας, της Σλοβακίας και της Τσεχίας στο θέμα του Προσφυγικού, (κλείσιμο συνόρων), έκανε αρκετούς ηγέτες, κατά την διάρκεια της Συνόδου Κορυφής, να θέσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, ευθέως ζήτημα σύνδεσης των κοινοτικών χρηματοδοτήσεων προς τις χώρες αυτές με την εν γένει στάση τους.
Το μέτρο αυτό διαθέτει ισχυρή νομική βάση, παρ΄ ότι εκτιμάται πως δεν θα χρειασθεί να εφαρμοστεί. Πάντως, αν οι χώρες αυτές αποκλεισθούν από τις κοινοτικές χρηματοδοτήσεις, οι επιπτώσεις στις εσωτερικές οικονομίες τους θα εξαιρετικά σοβαρές, δεδομένου ότι καμία δεν διαθέτει την πλατιά βιομηχανική βάση, που θα μπορούσε να αντισταθμίσει τις απώλειες.

Related

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 3207787767060063071

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item