Την δημιουργία δύο νέων κλινών σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ζητά να φτιάξει η ΠΟΑΣΥ με δικές της δαπάνες

http://www.fonien.gr/wp-content/uploads/2015/03/12-3-15-me8.jpgΕίναι παγκοίνως γνωστό ότι το λειτούργημα του αστυνομικού, πέραν της επικινδυνότητας που το χαρακτηρίζει, σε καθημερινή βάση επιβαρύνεται αρνητικά, εξαιτίας
πολλών και διάφορων στρεσογόνων καταστάσεων, κατατάσσοντάς το στα πλέον εχθρικά για την υγεία του ανθρώπου επαγγέλματα.
Αν και στη χώρα μας δεν υπάρχουν συγκεκριμένες επιστημονικές έρευνες που να αποτυπώνουν πιστά τις επιπτώσεις στην υγεία του αστυνομικού, αναγνωρίζετε κι εσείς ότι η Ελληνική Αστυνομία πληρώνει κάθε χρόνο βαρύ το τίμημα στο βωμό του καθήκοντος. Τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας είναι ελλιπή, ιατρός εργασίας δεν υφίσταται, ενώ το αίτημά μας για ίδρυση και λειτουργία νοσοκομειακής μονάδας αποκλειστικά για τους αστυνομικούς και τις οικογένειές τους δεν φαίνεται να υλοποιείται εύκολα, παρά τις θετικές απαντήσεις που τυγχάνει να λαμβάνουμε κατά καιρούς από εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων.
Ως Ομοσπονδία, αναζητούμε εναγωνίως τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων υγείας και περίθαλψης των συναδέλφων μας, λόγω σοβαρών εκτάκτων περιστατικών, παρακαλούμε όπως έχουμε άμεσα μια συνάντηση μαζί σας σε ημέρα και ώρα που θα μας υποδείξετε, προκειμένου να σας ενημερώσουμε ενδελεχέστερα για τις σκέψεις μας και ειδικότερα για την περίπτωση της κατοχύρωσης δύο κλινών σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) για τις ανάγκες της ευρύτερης αστυνομικής οικογένειας.
Πρόθεσή μας είναι να εξασφαλίσουμε την προμήθεια του αναγκαίου εξοπλισμού τους με ιδίες δαπάνες και την εγκατάστασή τους σε κεντρικό νοσοκομείο της Αθήνας.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 3295777199162952581

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item