Ο αστυνομικός είναι ένας υπηρέτης του κράτους και των συμπολιτών του ανεξαρτήτου βαθμού και θέσης! Άρθρο του ΠΑΔΙΩΤΗ Δημήτρη


http://www.thetoc.gr/images/articles/3/article_97554/epixeirisi-alwsis-tis-elas-me-arwma-suriza_5.w_l.jpgΑπό την ημέρα των κρίσεων η μετακίνηση του Στρατηγού κ. Σφακιανάκη έχει μονοπωλήσει τα αστυνομικά ρεπορτάζ.
Η κριτική και οι αντιδράσεις είναι πάντοτε θεμιτές αρκεί να μην καταλήγουν σε γραφικότητα.
Όντως, ο Στρατηγός οργάνωσε την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και συντόνισε τους ικανότατους συναδέλφους που είχε στην εποπτεία του, καταφέρνοντας πολλές επιτυχίες. Δεν είναι όμως οι μόνοι που δίνουν όλο τον εαυτό τους για την δημόσια ασφάλεια. Όλοι μας μπορούμε να θυμηθούμε συναδέλφους που υπηρέτησαν στις Διευθύνσεις Αστυνομικών Επιχειρήσεων, σε Υπηρεσίες Ασφαλείας ή σε εξωτερικές μάχιμες Υπηρεσίες και κατάφεραν να συλλάβουν κακοποιούς, να εξαρθρώσουν σπείρες και να σώσουν συμπολίτες μας από εγκληματίες.
Οι εκατοντάδες τραυματίες και νεκροί που μετρά το Σώμα αποδεικνύουν τον τεράστιο αριθμό των αστυνομικών που υπηρετούν τον όρκο τους και τους συμπολίτες τους με αυταπάρνηση. Πολλοί αθέατοι αστυνομικοί κράτησαν και κρατούν τη Δημοκρατία στην χώρα μας κάτω από δύσκολες συγκυρίες.
Άλλωστε, η Ελληνική Αστυνομία είναι ένα Σώμα με ιεραρχία και από Δόκιμοι ακόμα μαθαίνουμε να σεβόμαστε τις αποφάσεις των ανωτέρων μας. Αυτό όμως δεν πρέπει να ισχύει μόνο για τους κατώτερους αστυνομικούς αλλά και για τους ανώτερους. Εξάλλου, όσοι πήραν τις αποφάσεις για τις κρίσεις θα είναι υπεύθυνοι και για τις συνέπειες. Ο αστυνομικός είναι ένας υπηρέτης του κράτους και των συμπολιτών του ανεξαρτήτου βαθμού και θέσης.
Το κεφάλαιο «κρίσεις» πρέπει να κλείσει και να φωτιστούν τα αληθινά καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και οδηγούν το Σώμα διαχρονικά στην οπισθοδρόμηση. Ακόμα και σήμερα πολλοί συνάδελφοί μας δεν γνωρίζουν τι ώρα δουλεύουν την επόμενη ημέρα, βάζουν χρήματα από την τσέπη τους για την καθαριότητα και οδηγούν περιπολικά νεκροφόρες. Παράλληλα, με το προσφυγικό και τα κέντρα μετεγκατάστασης να είναι σε εξέλιξη, όλα τα άλλα είναι προβλήματα πολυτελείας.
  Ο αστυνομικός είναι ένας υπηρέτης του κράτους και των συμπολιτών του ανεξαρτήτου βαθμού και θέσης!Άρθρο του ΠΑΔΙΩΤΗ Δημήτρη
ΠΑΔΙΩΤΗΣ Δημήτριος
Πρόεδρος Ε.Α.Υ.Θ.
Μέλος Α.Σ.Π.Α.

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 4071711285947098407

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item