Κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ: Στο ίδιο έργο θεατές.....

Με αφορμή τη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ και την έναρξη των ετησίων κρίσεων των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., με λύπη
μας διαπιστώνουμε ότι παρά τις κυβερνητικές εξαγγελίες της προηγούμενης περιόδου για την βελτίωση των κριτηρίων αξιολόγησης των κρινόμενων αξιωματικών, με σκοπό την διασφάλιση της αξιοκρατίας, η όλη διαδικασία ακολουθεί για ακόμη μια φορά την πεπατημένη συντηρώντας το παλιό πελατειακό, αναχρονιστικό και σαθρό καθεστώς αξιολόγησης! Εύλογα αναρωτιέται κανείς αν η συντήρηση του προϋπάρχοντος καθεστώτος κρίσεων υποκρύπτει πολιτικές σκοπιμότητες, αν φανερώνει έλλειψη πολιτικής βούλησης ή ακόμα αν εκφράζει την αδυναμία της πολιτικής ηγεσίας να θεσμοθετήσει ένα νέο και αξιοκρατικό σύστημα κρίσεων που θα αναδεικνύει ικανούς ηγέτες, κοινής αποδοχής, με διαφάνεια και δικαιοσύνη. 
Η Α.ΚΙ.Δ.Α. θα εμμείνει στον καταγγελτικό της λόγο, μέχρι ικανοποίησης των δίκαιων αιτημάτων του συνόλου του ένστολου προσωπικού και θα κλιμακώσει τη συνδικαλιστική της δράση, επιδιώκοντας να κλείσει και η τελευταία χαραμάδα σε οποιουδήποτε είδους ''παρεμβάσεις'' ή υποκειμενικές κρίσεις, κάτι που φρονούμε ότι θα ανανεώσει την εμπιστοσύνη του προσωπικού προς την ηγεσία αλλά και των πολιτών στο σώμα εν γένει.
Η Α.ΚΙ.Δ.Α. θέτει ακόμη μια φορά προς συζήτηση την ολοκληρωμένη πρόταση για τις κρίσεις, που κατάρτισε από κοινού με την Δ.Ε.Κ.Α. και εκφράζει τα πάγια και δίκαια αιτήματα του ένστολου προσωπικού. 
Η Γραμματεία της Δ.Ε.Κ.Α.
 
policedeka
 
 
 

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 4846122498416173120

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item