Απολογία Μπαλάσκα... Μετά την κατακραυγή


 
Μετά την κατακραυγή ήρθε η απολογία. Όμως αγαπητέ Σταύρο τα λόγια αυτά τα έχουμε ξανακούσει πλην όμως, ήταν έπεα πτερόεντα καθώς η οίηση της οθόνης παροξύνει την
άνευ περιεχομένου έπαρση. Και κάτι ακόμη. Για τα λάθη μας δεν ευθύνονται οι άλλοι ώστε να δαιμονοποιούνται ανομολόγητοι κύκλοι και αόρατοι προβοκάτορες.


Παρατίθεται η δήλωση μετάνοιας.

Με την παρούσα ανακοίνωση σχετικά με τις δηλώσεις μου στις 09/02/2016 στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ αναφορικά με τους συναδέλφους που υπηρετούν στην ΥΑΤ (ΜΑΤ) και τις κινητοποιήσεις των αγροτών, επιθυμώ να επισημάνω τα κάτωθι:

Οι απόψεις που προέβαλα αποτελούν αποκλειστικά δικές μου προσωπικές εκτιμήσεις απέναντι στα τρέχοντα γεγονότα και έκφραση προσωπικής ανησυχίας. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή σε απειθαρχία,σταση η κατι παρόμοιο ουτε αποτελούν θέσεις της Ομοσπονδίας και των οργάνων της αφού εκείνη πάγια εκφράζεται επίσημα διά του προέδρου της και του γενικού της γραμματέα. Στηρίζω αδιαμφισβήτητα την Ομοσπονδία και τα συλλογικά της όργανα (το διοικητικό συμβούλιο και την εκτελεστικη γραμματεία )δείχνοντας απόλυτο σεβασμό στις καταστατικές μας διατάξεις.

Επανηλειμμένα εξήγησα δημοσίως ότι σε καμία περίπτωση δεν υπαινίσσομαι η υπονοω ότι οι αστυνομικοί είναι επίορκοι και δεν θα επιτελέσουν το καθήκον τους, στο οποίο είναι απόλυτα αφοσιωμένοι. Αντιθέτως οι προσωπικές μου απόψεις διατυπώθηκαν αποκλειστικά σε σχέση με τις δύσκολες ψυχολογικές συνθήκες κάτω από τις οποίες καλείται να ασκήσει ο αστυνομικός το λειτούργημά του. Οι ενέργειες κύκλων με κακόβουλες προθέσεις που προσπαθούν να βάλλουν τους αγώνες και το απόλυτα επιτυχημένο έργο της ομοσπονδίας και μετατοπίζουν την συζήτηση σε δηλώσεις που έτυχαν διαστρεβλώσεων και σε συσχετισμούς με τον παρελθόν, είναι αήθεις. Στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν την συζήτηση από τα πραγματικά προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ως κλάδος αυτήν την στιγμή.

Γι’ αυτό κι εγώ, έχοντας διαλευκάνει την πρόθεση των δηλώσεών μου, πειθαρχώντας απόλυτα στις καταστατικές διατάξεις και μη επιθυμώντας να γίνω αφορμή περαιτέρω σχολίων και τροχοπέδη στην αποστολή της Ομοσπονδίας και των συλλογικών της οργάνων, θα σιωπήσω αλλά ταυτόχρονα θα συνεχίσω να στηρίζω αμέριστα και με όλες μου τις δυνάμεις το τιτάνιο έργο της Ομοσπονδίας μας.

ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ. .

.bloko.gr

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 8037700993420009818

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item