Εθισμένη στο ΝΑΙ, η Σοφία Βούλτεψη


Στην αρχή της ομιλίας του, ο Νίκος Παππάς, απεύθυνε μια ρητορική ερώτηση στην αντιπολίτευση. «Είστε ικανοποιημένοι από το τηλεοπτικό τοπίο;», είπε.
Φυσικά, δεν περίμενε απάντηση. Για αυτό και κόλλησε στιγμιαία, όταν μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου απο την ερώτησή του, ακούστηκε ένα περήφανο «ΝΑΙ», δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ήταν η -το μαλλί πως είναι;- Σοφία Βούλτεψη
Σοκαρισμένος ο Ν. Παππάς δεν πίστευε στην τύχη του…
Το επίμαχο απόσπασμα στην αρχή του βίντεο, στο 0:38
Στην αρχή της ομιλίας του, ο Νίκος Παππάς, απεύθυνε μια ρητορική ερώτηση στην αντιπολίτευση. «Είστε ικανοποιημένοι από το τηλεοπτικό τοπίο;», είπε. Φυσικά, δεν περίμενε απάντηση. Για αυτό και κόλλησε στιγμιαία, όταν μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου απο την ερώτησή του, ακούστηκε ένα περήφανο «ΝΑΙ», δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ήταν η -το μαλλί πως είναι;- Σοφία Βούλτεψη… Σοκαρισμένος ο Ν. Παππάς δεν πίστευε στην τύχη του… Το επίμαχο απόσπασμα στην αρχή του βίντεο, στο 0:38 Στην αρχή της ομιλίας του, ο Νίκος Παππάς, απεύθυνε μια ρητορική ερώτηση στην αντιπολίτευση. «Είστε ικανοποιημένοι από το τηλεοπτικό τοπίο;», είπε. Φυσικά, δεν περίμενε απάντηση. Για αυτό και κόλλησε στιγμιαία, όταν μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου απο την ερώτησή του, ακούστηκε ένα περήφανο «ΝΑΙ», δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ήταν η -το μαλλί πως είναι;- Σοφία Βούλτεψη… Σοκαρισμένος ο Ν. Παππάς δεν πίστευε στην τύχη του… Το επίμαχο απόσπασμα στην αρχή του βίντεο, στο 0:38

Related

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 3701222737187955162

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item