"Κάντε τις κρίσεις να λυτρωθούμε...", Κείμενο αστυνομικού


Ζωή σε de javeu. . Κάθε χρόνο την ίδια εποχή από Γενάρη μέχρι Μάρτη κατασπατάληση δυνάμεων υπό τον φόβο της μη έκθεσης εν όψη κρίσεων ανώτατων αξιωματικών. .Μας
γέμισε αισιοδοξία το γεγονός της αλλαγής του ΠΔ για τον χρόνο διεξαγωγής των κρίσεων φενάκη, όμως όπως φάνηκε καθώς άσπρος καπνός δεν βγαίνει, για την ακρίβεια ούτε η καρβουνιά δεν μπήκε ακόμη. Αυτό όμως έχει σαν αποτέλεσμα την διάταξη της υπηρεσίας σε ρυθμούς σκληρού ροκ. . Οτι αφορά
την ΔΑΕΘ διμοιρίες σε βράδυ βράδυ για την ΥΑΤ 2 μάλιστα διμοιρίες και για την ΥΜΕΤ μετά από δεκαπενθήμερο ταξίδι Μυτιλήνη για να μην χάσουν την φόρμα τους και τα παιδιά τους πλανταξουν στο κλάμα που θα δουν τους Μπαμπάδες τους μετά από τόσες μέρες ας δουλέψουν ένα 14-22. . .Πάλι καλά παλικάρια που δεν σας έβαλαν 06-14. . Τα ρεπό στην υπηρεσία μας εκτοξεύτηκαν σε διψήφιο αριθμό. .Κανένα από αυτά δεν μας χαρίστηκε είναι δουλεμένα μέχρι τελευταίο λεπτό. Τώρα ούτε το τούρκικο προξενείο είναι στόχος ούτε τα δύο λεωφορεία απαραίτητα. ΥΓ1. . Κάποιοι δεν εννοούν να συμβιβαστούν με την λαϊκή παροιμία τι να πεθάνεις Σάββατο βράδυ τι Κυριακή πρωί Δευτέρα θα σε θάψουν.
ΥΓ2. .Οποιαδήποτε ομοιότης με πρόσωπα και καταστάσεις εντελώς συμπτωματική. .ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΑΣΠΑ
.

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 701190408243633403

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item