Συνάντηση ΠΟΑΣΥ με τη νέα ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ

Κώδικας Μεταθέσεων, οδοιπορικά και αποζημιώσεις προσωπικού τέθηκαν στο τραπέζι κατά την πρώτη συνάντηση τής ΠΟΑΣΥ με τη νέα φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ: Το Προεδρείο της
Ομοσπονδίας μας είχε την πρώτη του επίσημη συνάντηση με τη νέα Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας με τη διοίκηση και την επίλυση καίριων και χρονιζόντων προβλημάτων του Κλάδου μας.
Από την πλευρά μας, τέθηκαν όλα τα εκκρεμή ζητήματα που απασχολούν το χώρο μας, γνωστά άλλωστε στον Αρχηγό, Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ,  λόγω και της θέσεως που κατείχε μέχρι πρότινος. Ειδικότερα,  συζητήθηκε ο Κώδικας Μεταθέσεων, τα οδοιπορικά και οι αποζημιώσεις του αστυνομικού προσωπικού, σύμφωνα με το υπό κατάρτιση νέο σχέδιο προεδρικού διατάγματος και η επικείμενη αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών.
Ο κ. Αρχηγός δεσμεύτηκε ότι θα προωθηθεί άμεσα η τροποποίηση –βελτίωση του Κώδικα Μεταθέσεων, λαμβάνοντας υπόψη ουσιαστικά τις προτάσεις της αρμόδιας Επιτροπής μας, για να σταματήσουν οι καταχρηστικές μεταθέσεις και να ισχύουν  τα αντικειμενικά κριτήρια (μόρια), ενώ για το νέο π.δ. όσον αφορά τα οδοιπορικά και τον υπολογισμό των εξόδων –αποζημίωσης μετακινήσεων, είπε ότι βρίσκεται αυτό στο τελικό στάδιο της διαμόρφωσής του.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος
 
 bloko

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 6182873318964824868

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item