Αδικαιολόγητος αποκλεισμός αξιωματικών Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Λιμενικού


Με έκπληξη διαπιστώνουμε στο σχέδιο νόμου «Εθνικό Μητρώο Επιτελικών Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης …» ότι εξαιρούνται οι εν αποστρατεία αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, από την εγγραφή στο συνιστώμενο Μητρώο Επιτελικών Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης. Αξιωματικοί του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, ΕΛ.ΑΣ, Π.Υ. εν αποστρατεία οι οποίοι έχουν διδακτορικό δίπλωμα ή μεταπτυχιακό τίτλο ή πολυετή εμπειρία σε θέσεις ανώτατης και ανώτερης επιτελικής ευθύνης (Λιμενάρχες, Διευθυντές, Γενικοί Διευθυντές, Κλαδάρχες, Επιθεωρητές, Υπαρχηγοί, Αρχηγοί) δεν δικαιούνται να εγγραφούν στο εν λόγω Μητρώο:

Ωστόσο στο εν λόγω μητρώο μπορούν να εγγράφονται με αίτησή τους:
Α) Δημόσιοι υπάλληλοι με διδακτορικό δίπλωμα ή απόφοιτοι της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης ή κάτοχοι μεταπτυχιακού ή με 10ετή προϋπηρεσία σε θέση Διευθυντή ή 3ετή σε θέση Γενικού Διευθυντή
Β) Απόστρατοι αξιωματικοί χωρίς να πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις αλλά είναι απόφοιτοι της Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου ή της Ανώτατης Σχολής Πολέμου ή της Ναυτικής Σχολής Πολέμου ή της Σχολής Πολέμου Αεροπορίας/Ανωτέρων. 
Ας ελπίσουμε ότι θα επικρατήσει ο κοινός νους, θα αποκατασταθεί η αδικαιολόγητη διάκριση και κατάφορη αδικία και ότι στο νομοσχέδιο που θα ψηφισθεί θα συμπεριλαμβάνεται σχετική πρόβλεψη για αξιωματικούς από το ΛΙΜΕΝΙΚΟ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ.
 http://limenikines.blogspot.gr

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 1432288009044160420

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item