Κιλκίς: Κομμένα ρεπό και άδειες λόγω... Ειδομένης

Περίπατο πήγαν οι ημερήσιες αναπαύσεις και οι άδειες των αστυνομικών της Δ.Α Κιλκίς, λόγω των αυξημένων απαιτήσεων με το προσφυγικό ζήτημα, όπως καταγγέλουν τα μέλη της
τοπικής Ένωσης:


Μετά από δεκάδες παρεμβάσεις προφορικές αλλά και έγγραφες της Ένωσης Αστυνομικών Κιλκίς στη οικεία Διεύθυνση Αστυνομίας Κιλκίς αλλά και στις ιεραρχικά ανώτερες βαθμίδες του αρχηγείου μας, ότι η κατάσταση στην Ειδομένη είναι ένα καζάνι που βράζει και ότι θα θρηνήσουμε θύματα, τελευταία διαταγή της Δ.Α Κιλκίς επιβεβαιώνει τα λεγόμενα μας. Προτάσσοντας το επιχείρημα της ασφάλειας του αστυνομικού αλλά και της διατήρησης της τάξης  στην ευρύτερη περιοχή(παραμερίζοντας την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών), διατάσσει  να μη χορηγούνται ημερήσιες αναπαύσεις στον εργαζόμενο αστυνομικό, για έξι συνεχόμενες ημέρες αλλά και να μη δίνονται άδειες μέχρι εκτόνωσης της κατάστασης. Αρκετά με τα ημίμετρα,όσες ημερήσιες αναπαύσεις και να κόψετε δεν επαρκούν οι αστυνομικοί για την αστυνόμευση της περιοχής.Η κατάσταση αυτή δεν πρόκειται να εκτονωθεί,ρωτάμε λοιπόν για πόσο χρονικό διάστημα δεν θα χορηγούνται ημερήσιες αναπαύσεις; Ως πότε θα πληρώνει ο εργαζόμενος αστυνομικός σχεδιασμούς χωρίς αποτελέσματα; Η εποχή αποφασίζουμε και διατάζουμε τελείωσε. Τα ψηφισμένα Προεδρικά Διατάγματα για τα δικαιώματα των εργαζομένων αστυνομικών τα εφαρμόζετε όπως σας βολεύουν… ΩΣ ΕΔΩ!!! Θα μας βρείτε απέναντι σας.
 
 bloko.gr

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 966964529031660037

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item