Χουντικός ο πατέρας του Τσίπρα;...ρωτάνε οι χουντικοί


Από το 2010 και μετά μια ομάδα του στενού κύκλου Σαμαρά σε αγαστή συνεργασία με την γνωστή ομάδα του ΛΑΟΣ διαδίδουν στο διαδίκτυο αλλά και στα καφενεία ασύστολα ψεύδη.
Το γαμώτο είναι γιατί δεν επεμβαίνει η δικαιοσύνη να εξαρθρώσει αυτό το δίκτυο.

Να είσαι χουντικός και να ρωτάς ποιος είναι ο Μιχαήλ Μπαλόπουλος με τα σάπια κρέατα.


"Ο υφυπουργός Εμπορίου συνταγματάρχης Μπαλόπουλος δωροδοκούνταν από μεγαλεμπόρους κρεάτων για να τους εξασφαλίζει μονοπωλιακή θέση στην αδειοδότηση εισαγωγής κρεάτων. Το αποτέλεσμα ήταν να προκύψουν «καπέλα» στις τιμές, ενώ τα κρέατα ήταν σάπια και δεν πουλιόντουσαν, με αποτέλεσμα ο Μπαλόπουλος να απαγορεύσει την πώληση ντόπιων κρεάτων ώστε να μην υπάρχει άλλη επιλογή για τον κόσμο. Μάλιστα, ο Παττακός εξέδωσε και διαταγή στις 21/9/1972 με την οποία αξίωνε «όπως διατεθούν το ταχύτερον εις την κατανάλωσιν» τα σάπια κρέατα. Ο Μπαλόπουλος καταδικάστηκε τελικά σε τριάμισι χρόνια φυλακή, ποινή που μειώθηκε σε 14 μήνες το 1976. Το σκάνδαλο των σάπιων κρεάτων ήταν ένα από τα πολλά που ξέσπασαν στη διάρκεια της δικτατορίας που αφορούσαν κυρίως στον προσωπικό πλουτισμό των δικτατόρων και του περιβάλλοντός τους, αλλά και μιας πληθώρας επιχειρηματιών Ελλήνων και ξένων." 902.gr
 Φασιστοκομμουνι @ComGiouvanakis
@MichaloJohn @galaxyarchis σίγουρα.... με τους τοτε καλούς εργολάβους pic.twitter.com/EmaENfwKbA

  1. Στον κύκλο είναι ο περίφημος Μπαλόπουλος, αρχιλαμόγιο της χούντας.
fantomarimbaud.blogspot.gr

Related

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 3928578840298443297

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item