ΔΙΑΣ και ΖΗΤΑ φυλάνε άψυχα κτίρια αντί για πολίτες! Άρθρο του ΣΦΕΛΙΝΙΩΤΗ Αλέξανδρου

ΔΙΑΣ και ΖΗΤΑ φυλάνε άψυχα κτίρια αντί για πολίτες! Άρθρο του ΣΦΕΛΙΝΙΩΤΗ Αλέξανδρου  

Απίστευτο και όμως αληθινό.Την ώρα που ΑΠΑΝΤΕΣ γνωρίζουν πως οι εποχούμενες περιπολίες είναι είδος προς εξαφάνιση και η αστυνόμευση της Θεσσαλονίκης
γίνεται σχεδόν αποκλειστικά από δικυκλιστές ΖΗΤΑ-ΔΙ.ΑΣ κάποιοι ''φρόντισαν'' πριν την μετάθεσή τους να συναινέσουν και να ΄΄εξαφανίσουν΄΄ και αυτούς τους αστυνομικούς.
Πώς αλλιώς να εξηγήσεις το ότι εδώ και αρκετές μέρες συνάδελφοι της ΖΗΤΑ-ΔΙ.ΑΣ. έχουν διατεθεί σε φρούρηση στόχων,προξενείων,γραφείων κομμάτων και φύλαξη στρατοπέδων(ΗΟΤ-SPOT) που καμία σχέση δεν έχουν ως προς την αποστολή,τα καθήκοντα και τη φύση της υπηρεσίας στην οποία υπηρετούν.
Αναρωτιέμαι όπως και όλοι οι συνάδερφοι που εκτελούμε εξωτερική υπηρεσία ποιος θα επιλαμβάνεται σε κλήσεις του Κέντρου?
Αναρωτιέμαι όπως και όλοι οι συνάδερφοι που εκτελούμε εξωτερικά υπηρεσία αν χρειαστούμε συνδρομή μετά από πόση ώρα θα αφιχθεί σταθμός να μας συνδράμει και τι θα έχει συμβεί ως τότε?
Αναρωτιέμαι την οργή των πολιτών όταν θα καλούν την αστυνομία για να δράσει άμεσα και θα περιμένουν, θα περιμένουν, θα περιμένουν.....
Ποιος δίνει το δικαίωμα στην εκάστοτε διοίκηση να κάνει ό,τι την εξυπηρετεί καταπατώντας εργασιακά δικαιώματα που κατακτήθηκαν με θυσίες και συναδέρφους νεκρούς στο καθήκον?
Ποιος δίνει το δικαίωμα στην εκάστοτε διοίκηση να χρησιμοποιεί Αστυνομικούς σε αλλότρια καθήκοντα ως προς τη φύση της υπηρεσίας στην οποία υπηρετούν?
Προφανώς  δεν τους ενδιαφέρει αν η οικογένειά τους θα μπορεί με ασφάλεια να κυκλοφορεί στο δρόμο.
Προφανώς δεν τους ενδιαφέρουν οι ΝΟΜΟΙ και τα Π.Δ. που καθορίζουν σαφέστατα και με απόλυτη ευκρίνεια το ωράριο εργασίας, τα παρεχόμενα εφόδια, το είδος και τη φύση της εκτελούμενης υπηρεσίας του κάθε Αστυνομικού, αναλόγως πού υπηρετεί και τα ΑΓΝΟΟΥΝ γιατί έτσι τους εξυπηρετεί.
Γιατί πολλοί από αυτούς δεν ξέρουν τι σημαίνει βροχή, κρύο, ζέστη. Δεν ξέρουν τι σημαίνει σύλληψη, σκοπιά, μεταγωγή, αξιωματικός υπηρεσίας, σκοπός κρατητηρίων.
Διαθέστε τον Αστυνομικό για την ασφάλεια των πολιτών και όχι άψυχων κτιρίων.
Και να μην ξεχνάτε πως κανείς δεν είναι ισόβιος.
Υ.Γ. Δεν μειώνω καθόλου την αξία και την προσφορά των συναδέρφων των περιπολικών.Άλλωστε και αυτοί πολύ συχνά διατίθενται σε καθήκοντα σκοπού με το όχημά τους και όχι μόνο....
ΣΦΕΛΙΝΙΩΤΗΣ Αλέξανδρος 
Αντιπρόεδρος Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Μέλος Α.Σ.Π.Α.

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 5379697946877956041

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item