Τι ζητάνε οι στρατιωτικοί που εργάζονται 24 ώρες το 24ωρο στο hot spot του Σχιστού

http://www.militaire.gr/wp-content/uploads/2016/03/sxisto2-640x330.jpg 

Ένα λεωφορείο για τους στρατιωτικούς που δουλεύουν μέρα νύχτα στο hot spot του Σχιστού! Δεν ζητάνε πολλά.Το θέμα επαναφέρει η ΠΟΕΣ.
Σε τρεις οκτάωρες βάρδιες στρατιωτικοί εργάζονται ακατάπαυστα για να λειτουργεί -και λειτουργεί- άψογα το hot spot. Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που να μπορούν να εξυπηρετήσουν τους στρατιωτικούς που έχουν αναλάβει αποστολή στο Σχιστό δεν υπάρχουν. Αποτέλεσμα όλοι να χρησιμοποιούν τα δικά τους μέσα μεταφοράς. Κι αυτό κοστίζει στον οικογενειακό τους προϋπολογισμό. Δεν περισσεύει ούτε ευρώ.
Ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας πήγε το Σάββατο στο Σχιστό και γνωρίζουμε ότι “έβγαλε το καπέλο” στο σρτρατιωτικό προσωπικό,αναγνωρίζοντας και τη δουλειά που κάνουν και τις πολλές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Ας τους κάνει τουλάχιστον την διευκόλυνση να μην πληρώνουν από τη τσέπη τους τις μετακινήσεις τους. Λεωφορεία οι ΕΔ έχουν . Κάποια μπορούν και πρέπει να εξυπηρετήσουν τους στρατιωτικούς οι οποίοι προσφέρουν σε αποστολή που δεν τους ανήκει χωρίς να αναμένουν κανένα κέρδος.

Related

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ 5266599286822078335

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item