3.362 προσλήψεις συμβασιούχων σε δήμους και hotspots

http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20160308/engine/assets_LARGE_t_183761_54644024_type13145.jpg 

 

Την άμεση πρόσληψη 3.362 συμβασιούχων διαφόρων ειδικοτήτων δρομολογεί η κυβέρνηση, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες λειτουργίας των Κέντρων Φιλοξενίας Προσφύγων (hotspots).

Σύμφωνα με το «σχέδιο Μουζάλα για τους πρόσφυγες», θα προσληφθούν μέσα στον Απρίλιο 1.600 έκτακτοι υπάλληλοι μέσω των προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας, για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών, ενώ ταυτόχρονα θα προκηρυχθούν ακόμη 262 θέσεις εποχικών υπαλλήλων που θα εργαστούν στα κέντρα καταγραφής και ταυτοποίησης των προσφύγων. Τέλος 1.500 θέσεις θα δημιουργηθούν σε κοινωνικές δομές δήμων.
Το νέο προσωπικό θα προέρχεται από μια μεγάλη γκάμα ειδικοτήτων όπως: διοικητικοί, οδηγοί, γενικών καθηκόντων, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, τεχνολόγοι, μηχανικοί και τοπογράφοι, δάσκαλοι και νηπιαγωγοί, διάφοροι τεχνίτες (ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί κ.λπ.), προσωπικό καθαριότητας, φύλακες κ.λπ.

ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΕ ΓΕΩΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ
Επιδότηση έως 100.000 ευρώ για δημιουργία ομάδων παραγωγών
Πρόγραμμα που πριμοδοτεί με ποσά έως και 100.000 ευρώ τη δημιουργία ομάδων ή οργανώσεων παραγωγών που δραστηριοποιούνται στη γεωργία και την κτηνοτροφία θα «τρέξει» το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Το πρόγραμμα θα προσφέρει κίνητρα στους παραγωγούς ώστε να συνενωθούν σε ομάδες των 10 (στον τομέα της γεωργίας) και των 5 (στον τομέα της κτηνοτροφίας). Οι ομάδες πρέπει να είναι νέες, με επιχειρηματικό σχέδιο και αναγνώριση από την αρμόδια εθνική Αρχή.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
194 φύλακες στην Ακρόπολη και στο Αρχαιολογικό Μουσείο
Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ
500 καθηγητές σε ΤΕΙ και πανεπιστήμια
ΕΠΟΧΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
175 εργάτες στην ΕΥΔΑΠ και 135 γεωπόνοι και κτηνίατροι στον ΕΛΓΑ
ΣΤΗ ΔΕΗ
366 τεχνίτες σε Αθήνα, Αρκαδία & νησιά

Related

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 2856274889233900022

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item