Πότε επιτέλους θα καταβληθεί το επίδομα διατροφής σκύλων στους συναδέλφους συνοδούς; Άρθρο του ΣΦΕΛΙΝΙΩΤΗ Αλέξανδρου


 Έχουν παρέλθει ήδη 3 μήνες χωρίς να καταβληθεί στους συναδέρφους συνοδούς Αστυνομικών σκύλων το μηνιαίο επίδομα διατροφής.3 μήνες κατά τους οποίους οι συνάδερφοι
καταβάλουν από την τσέπη τους τα έξοδα σίτισης, επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο τον ήδη μειωμένο ελέω μνημονίων μισθό τους.
Αν και θα περίμενε ο καθένας από εμάς πως αυτό το χρονικό διάστημα των 3 μηνών οι αστυνομικοί σκύλοι θα τίθονταν στο περιθώριο, αντιθέτως οι επιτυχίες τους διαδέχονται η μία την άλλη.
Οι συνάδερφοι συνοδοί τους δηλώνουν πως πλέον δεν αντέχουν άλλο και αναμένουν την υλοποίηση των υποσχέσεων από υπηρεσιακούς παράγοντες πως το ζήτημα θα τακτοποιηθεί εντός του Μαρτίου.
Σε διαφορετική περίπτωση δεν γνωρίζουν αν θα μπορέσουν από τον Απρίλιο να ανταπεξέλθουν οι αστυνομικοί σκύλοι στα καθήκοντά τους.
Το όλο ζήτημα είναι μέγιστης προτεραιότητας και οι αρμόδιοι παράγοντες πρέπει τάχιστα να μεριμνήσουν για την επίλυσή του.
ΣΦΕΛΙΝΙΩΤΗΣ Αλέξανδρος
Αντιπρόεδρος ΠΟΑΣΥ
Μέλος ΑΣΠΑ

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 1483869493897934159

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item