Πρόεδρος αστυνομικών Βοιωτίας: «Μετά την επάνοδό μου στην Υπηρεσία, θα συνεχίσω να ασκώ απρόσκοπτα τα υπηρεσιακά και συνδικαλιστικά μου καθήκοντα»

https://nantiareport.files.wordpress.com/2016/03/wp-1457690474894.jpg?w=614

Αναφορικά με το δημοσίευμα ημερησίου φύλλου (Καθημερινή της 9/3/2016) και υπό τον τίτλο «Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών κατηγορείται για ξυλοδαρμό ακτιβιστή», η εφημερίδα συμπε-ριέλαβε αναλυτικό άρθρο- ρεπορτάζ που αναφέρεται επί λέξει σε υποτιθέμενο «…ξυλοδαρμό ενός ακτιβιστή της Αριστεράς τον περασμένο Οκτώβριο» από εμένα , με την ιδιότητα του Αστυνομικού και Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας.
Αν το «ρεπορτάζ» είχε σκοπό την αντικειμενική και αμερόληπτη ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού , έστω και με καθυστέρηση σχεδόν πέντε μηνών, θα έπρεπε να είχε συμπεριλάβει όλες τις εξελίξεις επί της υποθέσεως που επιδεικτικά παρέλειψε.
Ειδικότερα θα έπρεπε να είχε πληροφορηθεί ότι στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θήβας, όχι μόνο δεν «…εκκρεμεί δίωξη …για πρόκληση σωματικής βλάβης…», αλλά αντίθετα, η υπόθεση έχει ήδη παραπεμφθεί από 29/01/2016 στο δημόσιο κατήγορο Θήβας για τυχόν διάπραξη πταισματικού αδικήματος κατ’ άρθρο 308 παρ. 1 εδάφ. 2β΄, β΄ περίπτωση.
Θα έπρεπε επίσης να έχει επισημάνει ότι ήδη από την πρώτη στιγμή της διαθεσιμότητας στην οποία τέθηκα και αφού ανέπτυξα εξαντλητικά ενώπιον όλων των υπηρεσιακών οργάνων την υπερασπιστική μου θέση, κατέθεσα Μηνυτήρια Αναφορά- Καταγγελία σε βάρος συγκεκριμένων Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η οποία αφού αξιολογήθηκε ως βάσιμη, εστάλη στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης εις βάρος των υπαιτίων.
Εξάλλου, θα οφείλατε, αν το «ρεπορτάζ» ήθελε να έχει έστω το άλλοθι της αντικειμενικότητας, να είχατε πληροφορηθεί την από 17/2/2016 επίσημη Ανακοίνωση των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας- Εύβοιας- Ευρυτανίας- Φθιώτιδας- Φωκίδας, υπογεγραμμένης από τους αντίστοιχους Προέδρους σύμφωνα με την οποία «…η δίωξη αυτή άπτεται της συνδικαλιστικής του δράσης (Συνδικαλιστική Δίωξη). Κατόπιν αυτού εκφράζουμε την πλήρη στήριξή μας στον διωκόμενο συνδικαλιστή και θεωρούμε αυτονόητη την ΑΜΕΣΗ άρση του επαχθούς μέτρου της διαθεσιμότητας…»
Πλέον και μετά την επάνοδό μου στην Υπηρεσία, θα συνεχίσω να ασκώ και πάλι απρόσκοπτα τα υπηρεσιακά και συνδικαλιστικά μου καθήκοντα, εκπροσωπώντας και στηρίζοντας τους συναδέλφους μου με τον ίδιο ζήλο και συνέπεια όπως πράττω τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Με τιμή ,
ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 2659001030864610159

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item