"Τι εστί συνδικαλιστής; ; ;" του ΙΩΑΝΝΗ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗ


Ας φτάσουμε τώρα στην συγκρότηση των Δ.Σ. Υπάρχουν κύριοι συνάδελφοι άτομα στην Θεσσαλονίκη που τα εκλέξατε και στα μισά τουλάχιστον συμβούλια δεν παρεβρέθηκαν. Επειδή η πλάκα τελειώνει θα πρέπει να γνωρίζεται πως η ψήφος σας σημαίνει πως δεν έχει αντίκρυσμα. Οι περισσότερες απουσίες προέρχονται από την παράταξη της πόλης που το όνομά της είναι συνώνυμο τηλεοπτικού σταθμού. .την εμβέλεια του σταθμού την αφήνω στην φαντασία σας. .Κάποτε θα πρέπει να μάθετε την αλήθεια. Ποιούς ψάχνει το εσωτερικών υποθέσεων για καλπονοθεία.
Συνδικαλιστής για μένα σημαίνει υπηρετώ σε μάχιμη υπηρεσία,και σαφώς δεν εννοώ μόνο ΔΑΕ,όπου έχω την τιμή να υπηρετώ επί 16 συναπτά έτη,και μέσα από αυτήν παράγω σαφές συνδικαλιστικό έργο γιατί πολύ απλά γνωρίζω στο πετσί μου τι οι συνάδελφοι περνάνε.
Δεν κάνω ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ των συνδικαλιστικών μου προνομίων και πολλές φορές υπέρβαση τους.
Σηκώνω το τηλεφωνό μου οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας χτυπήσει και συμμετέχω ενεργά στις δράσεις είτε της ένωσης είτε της ομοσπονδίας.
Κάποιοι κατέβηκαν στις εκλογές και μόλις βγήκαν εξαργύρωσαν την εκλογή τους, με αλλαγή υπηρεσίας.
Όλα αυτά φαίνονται και κάποια στιγμή θα ειπωθούν με ονοματεπώνυμα.
Έτσι αντιλαμβάνομαι κύριοι συνάδελφοι τον συνδικαλισμό εγώ.
Μπορεί να είμαι λίγος,μπορεί να είμαι ρομαντικός, όμως είμαι ευθυτενής.
Αν συνεχίσετε τον στρουθοκαμηλισμό θα υπάρχει πάντα κάποιος που θα σας ξεσκεπάζει.
Ορμώμενος από τις συνεχείς ερωτήσεις συναδέλφων για το που υπηρετούν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι σας, δεν θα υποδείξω εγώ που υπηρετεί ο καθένας. Αν θέλει ο καθείς ας πει που έχει οργανική και κυριότερο πόσες φορές φοράει τη στολή με την οποία ονομάστηκε και έδωσε όρκο στην πατρίδα.Δεν θα απαντάω εγώ για εσάς γιατί υπηρετείτε σε υπηρεσία που δεν επιτρέπεται να είστε αξύριστοι και βγαίνεται σε τηλεοπτικά κανάλια με μούσια τουλάχιστον ενός μήνα.Λίγη ευθυξία δεν βλάπτει.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΑΣΠΑ

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 4925484749490706287

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item