Ένωση Θεσσαλονίκης: Βάλτε το νέο ψηφιακό σύστήμα ενδοεπικοινωνίας σε όλη τη χώρα

Κύριε Υπουργέ,
   Η εγκατάσταση του νέου ψηφιακού συστήματος ενδοεπικοινωνίας eXTRAS είναι ιδιαιτέρως
ελπιδοφόρα, καθώς θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή στον τρόπο επικοινωνίας μεταξύ των συναδέλφων. Όπως διαρρέεται, το σύστημα αυτό περιλαμβάνει ψηφιοποιημένη μετάδοση ήχου και εικόνας, γεγονός που αν επαληθευτεί, θα δώσει απεριόριστες δυνατότητες στο αστυνομικό προσωπικό.
   Ωστόσο, για άλλη μια φορά παρατηρούμε ότι δεν γίνεται καμία αναφορά για τηνεπέκταση του εν λόγω συστήματος επικοινωνίας στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και στις υπόλοιπες Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας.
   Μέχρι σήμερα, το αστυνομικό προσωπικό της ΓΑΔΘ συνεχίζει να επικοινωνεί μέσω του απαρχαιωμένου αναλογικού συστήματος, με συνήθεις τις περιπτώσεις συνακρόασης και υποκλοπής των συνομιλιών. Υπογραμμίζουμε ότι οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της ΓΑΔΘ σε τίποτα δεν υπολείπονται αυτές της ΓΑΔΑ, τόσο όσο ως προςτον όγκο των πληροφοριών που μεταδίδονται μέσω του Κέντρου όσο και ως προς τησπουδαιότητα των πληροφοριών.
   Παρά τις οχλήσεις μας για την μετάβαση της ΓΑΔΘ από αναλογικό σε ψηφιακό σύστημα ενδοεπικοινωνίας, καμία πρόοδος δεν έγινε μέχρι σήμερα. Οι όποιες προσπάθειές μας προσέκρουσαν στην άκαμπτη στάση ορισμένων κύκλων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και δεν ευοδώθηκαν.

    Κύριε Υπουργέ,
   Επειδή καθημερινά ελλοχεύει ο κίνδυνος να εκτεθεί το Σώμα και να απειληθούν ζωές λόγω διαρροής πληροφοριών, παρακαλούμε όπως εξετάσετε, την επιβεβλημένη κατά τη γνώμη μας, εγκατάσταση του νέου ψηφιακού συστήματος ενδοεπικοινωνίας στη ΓΑΔΘ και στις υπόλοιπες Αστυνομικές Διευθύνσεις της επαρχίας.

   Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γεν. Γραμματέας
ΠΑΔΙΩΤΗΣ Δημήτριος                                        ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος
                                6976518061                                                      6932649076

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 3843824426959679147

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item