ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Αυτό είναι το πόρισμα που «καίει» τον Ψυχάρη (έγγραφα)


Στη δημοσιότητα φέρνει σήμερα το altsantiri.gr, το πόρισμα για το «Πόθεν Έσχες» του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη που συνέταξαν ορκωτοί λογιστές και ειδικοί πραγματογνώμονες.
Η ενδελεχής έρευνα προέκυψε έπειτα από εντολή της Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής, λόγω των σοβαρών κενών που φέρονται να εμφάνισαν οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του επικεφαλής του ΔΟΛ.
Το πόρισμα, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, είναι άκρως επιβαρυντικό για τον κ. Ψυχάρη.
Ο εκδότης καλείται, πλέον, να παράσχει στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή νέες εξηγήσεις και, φυσικά, τα παραστατικά, καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν κατατεθεί ακόμη τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Μόνο για το 2013 και το 2014 υπάρχουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως φορολογικές δηλώσεις, βεβαιώσεις καταθέσεων και παραστατικά τραπεζών, βεβαιώσεις μετοχών, αγορά ή πώληση.
Σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής, θα ζητηθούν από τον κ. Ψυχάρη όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη μεταβίβαση των μετοχών του ΔΟΛ.
Αν κατά τη νέα διασταύρωση δεν απαντηθούν τα καίρια ερωτήματα που θέτουν οι πραγματογνώμονες προς τον επικεφαλής του ΔΟΛ, η Επιτροπή Ελέγχου θα αναγκασθεί να παραπέμψει τον κ. Ψυχάρη στην Δικαιοσύνη για ελλιπείς δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης…
Δείτε το πόρισμα για το «Πόθεν Έσχες» του Σταύρου Ψυχάρη:
11 22 33 44

Related

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 7985025744232130949

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item