Στο τελικό στάδιο η τροποποίηση του κώδικα μεταθέσεων των αστυνομικών


Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Πάγια θέση της Ομοσπονδίας μας ήταν και θα είναι η δημιουργία ενός αξιοκρατικού και δίκαιου Κώδικα Μεταθέσεων, προκειμένου ο συνάδελφος να κατακλύζεται από αίσθημα δικαίου αναφορικά με τη δυνατότητα μετάθεσης στον τόπο συμφερόντων του.
Προς την ως άνω κατεύθυνση, σας ενημερώνουμε ότι, έχει ήδη δρομολογηθεί η τροποποίηση του υφιστάμενου Κώδικα Μεταθέσεων και πρόσφατα, όπως μας γνώρισε η αρμόδια Υπηρεσία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, έγιναν αποδεκτές οι προτάσεις της σχετικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας μας από την Ηγεσία του Σώματος και σήμερα η όλη διαδικασία βρίσκεται στο στάδιο της έγκρισης από το Συμβούλιο της Επικρατείας, ελπίζοντας λίαν συντόμως να πάρει σάρκα και οστά ο νέος Κώδικας Μεταθέσεων.
Επισημαίνουμε ότι, σχετικά με τις ανησυχίες των συναδέλφων μας που αποσπώνται ή θα αποσπαστούν σε περιοχές που λειτουργούν HotSpots, καθώς και σε περίπτωση απόσπασής τους λόγω ανωτέρας βίας (π.χ. σεισμός), η Ομοσπονδία μας πρότεινε διάταξη και εισήχθη στο σχέδιο, με την οποία οι εν λόγω συνάδελφοι που αποσπώνται κατόπιν διαταγής του Αρχηγείου δε θα χάνουν τα μόριά τους, παρότι η αποσπασθείσα περιοχή μπορεί να είναι ο τόπος συμφερόντων τους.
Η Ομοσπονδία μας, όντας πιστή στις αρχές και στις αξίες της, συνεχίζει να είναι μαχητής και αρωγός ώστε να συμβάλλει θετικά σε κάθε προσπάθεια της διοίκησης για κατοχύρωση προς το βέλτιστο των δικαιωμάτων των συναδέλφων μας και τον εκσυγχρονισμό του Σώματος.
 Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
    O Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 964906006462556289

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item