Α.Κ.Ν.Α.:ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ είναι η ώρα της δικής σου ΦΩΝΗΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,H ελληνική κοινωνία βιώνει τις ολέθριες πολιτικές του μνημονίου, που έχουν αποδομήσει τον κοινωνικό ιστό. Ανεργία, απολύσεις, κατάρρευση του κοινωνικού κράτους, απομείωση κοινωνικών κατακτήσεων, είναι δυστυχώς τα στοιχεία που συνθέτουν το κοινωνικό μας τοπίο.


Απέναντι λοιπόν σ΄αυτή την ζοφερή πραγματικότητα κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, με φρεσκάδα εντιμότητα και ειλικρίνεια, απέναντι στους συναδέλφους


 Η Ανεξάρτητη Κίνηση Νέων Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής,  (Α.Κ.Ν.Α.) κατέρχεται για δεύτερη φορά στις εκλογές με την φρεσκάδα και τον αναγεννητικό αέρα, συναδέλφων οι οποίοι πρωτίστως σαν νέοι, δεν έχουν εξαρτήσεις και βάρη από το χθές και ούτε βαρύνονται με τις στείρες κομματικές και συνδικαλιστικές νοοτροπίες του παρελθόντος.


Τις νοοτροπίες που απαξίωσαν ηθικά το συνδικαλιστικό κίνημα στην καρδιά της αστυνομικής οικογένειας και με την ταύτισή τους με διάφορα φθηνά κομματικά συμφέροντα, καλλιέργησαν υποδόρια στους συναδέλφους την ιδέα της παθητικότητας και της εγκατάλειψης των δίκαιων κλαδικών αιτημάτων μας «γιατί κανείς αληθινά δεν ενδιαφέρεται» !!!


Εμείς πραγματικά χωρίς να έχουμε να λογοδοτήσουμε σε κομματικές στέγες και «μαντριά», με ειλικρίνεια, πολιτική παρρησία, αλλά και την λεβεντιά που αρμόζει στον έλληνα αστυνομικό, πραγματικά νοιαζόμαστε για τα δίκαια αιτήματά μας. Παράλληλα τούτες τις κρίσιμες ώρες για την ανάδειξη των συνδικαλιστικών μας οργάνων, συντελούνται κοσμογονικές αλλαγές συνάδελφοι στο συνδικαλιστικό μας πεδίο, διότι όσοι έταζαν λαγούς με πετραχήλια, όσοι πολιτεύτηκαν στο κίνημά μας με οδηγό την κομματική ιδιοτέλεια και όσοι πορεύτηκαν με οδηγό το ψέμα, απογυμνώθηκαν και δεν έχουν πλέον το ηθικό κύρος να ζητήσουν από τους συναδέλφους μας την στήριξή τους.


Για τούτο πλήθος συναδέλφων στηρίζουν την κίνησή μας και την θεριεύουν σαν ένα πλατύ ανθρώπινο ποτάμι. Με όπλα λοιπόν την εντιμότητα, την αξιοπρέπεια, αλλά και την άσβεστη ζέση για την επίλυση των προβλημάτων μας, σας καλούμε να σταθείτε στις εκλογές πλάϊ μας και ΜΑΖΙ, να καταγάγουμε μια αληθινά σημαντική νίκη, για τις αξίες, τις ιδέες, αλλά και τους στόχους και τα οράματα της αστυνομικής οικογένειας.


 ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.


Πιστεύουμε ότι μπορούμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν την N/Α Αττική.

Έχουμε εναλλακτικές προτάσεις που μπορούν να βοηθήσουν την επαγγελματική σου καθημερινότητα


Eνδεικτικά αναφέρουμε  οτι δεσμευόμαστε να αγωνιστούμε και υπερασπιστούμε, μόνοι μας  και από κοινού μαζί με άλλα επαγγελματικά σωματεία και άλλες πρωτοβουλίες των αστυνομικών για :


Την προάσπιση της προσωπικής ελευθερίας, της ελευθερίας της σκέψης του λόγου και της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών των αστυνομικών και των πολιτών.Τη θεσμική και αυτεπάγγελτη πειθαρχική και ποινική αντιμετώπιση της καταστρατήγησης των εργασιακών μας δικαιωμάτων


Την εξεύρεση λύσεων για την απόκτηση κατάλληλου υλικοτεχνικού εξοπλισμού.

Την εξασφάλιση αξιοπρεπούς διαβίωσης για κάθε αστυνομικό.


Την ποιοτική αναβάθμιση της εκπαίδευσης των νεοεισερχομένων στο σώμα.

.

Την εξασφάλιση μετεκπαιδεύσεων για όλο το προσωπικό.


Την επίτευξη συμμαχιών με άλλους συνδικαλιστικούς φορείς και κινήματα για τη διαμόρφωση κοινών αιτημάτων. Έχουμε δημοκρατική και συμμετοχική αντίληψη για τον σπουδαίο ρόλο που μπορείς να διαδραματίσεις. Σε θέλουμε δυναμικά και με δημοκρατικό ήθος ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ τούτες τις κρίσιμες ώρες. Δεν πρέπει να λείψεις και να εκχωρήσεις την σπουδαία συμμετοχή σου στην διεκδίκηση των αιτημάτων μας, σε άλλους, που καπηλεύονται ωμά και ξεδιάντροπα το συνδικαλιστικό κίνημα για προσωπικά τους οφέλη.


Συνδικαλισμός δεν είναι να βγάζουμε φωτογραφίες πλάι στην διοίκηση ούτε να ευχαριστούμε τους διοικητές με ανακοινώσεις όταν κάνουν το αυτονόητο .


ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ Μην αφήσεις την Ένωση μας να βαλτώσει για μια ακόμη τριετία. Συντάξου μαζί μας. Στον αγώνα αυτόν Είμαστε Ανεξάρτητοι. Δεν μας υποστηρίζουν εξωθεσμικά κέντρα και συμφέροντα, πέρα και πάνω από το έργο του αστυνομικού.


Αυτοί που έφεραν τον συνδικαλισμό στην απαξίωση και χώρισαν την ένωση μας σε δύο στρατόπεδα  ΔΕΝ θέλουν την παρουσία μας στη Ένωση, γιατί δεν μπορούν να μας ποδηγετήσουν και να μας καταστήσουν συνδικαλιστικά υποχείριά τους.


Τώρα ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ είναι η ώρα της δικής σου ΦΩΝΗΣ. Σε καλούμε δίπλα μας στους αγώνες που θα δώσουμε.                                   Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Α.Κ.Ν.Α.

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 7101950532866704085

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item