ΝΕ.Σ.Π.Α.Α.:Ενωμένοι στην Ειδομένη.


Χαιρετίζουμε την απόφαση του Προεδρείου της Ε.Α.Κ.Μ. να πραγματοποιηθεί την 22/03/2016, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Κ.Μ. στην Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς, υιοθετώντας την πρόταση της ΝΕ.Σ.Π.Α.Α.

Την σοβαρότητα του εν λόγω Δ.Σ. ανέδειξε η παρουσία του Κου Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος: Αντιστράτηγου Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ, του Κου Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας: Ταξίαρχου Θωμά ΣΑΝΔΡΟΥ, του Προέδρου της ΠΟΑΞΙΑ κ. Ιωάννη ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑ, του Α΄ Αντιπροέδρου: Αριστείδη ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗ, του Γ΄ Αντιπροέδρου: Αναστάσιου ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗ και του Υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων & Πολιτιστικών Εκδηλώσεων: Αθανάσιου ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗ.
Στο εν λόγω Δ.Σ. πρωταγωνιστές δεν ήταν άλλοι από τους αξιωματικούς του Ν. Κιλκίς, οι οποίοι με τις εκεί αστυνομικές δυνάμεις, καθημερινά- εδώ και ένα χρόνο- δίνουν αγώνα για την επιβίωση της ανθρωπιάς μέσα στον προσφυγικό « κυκλώνα» που μόνο ο Αστυνομικός είχε το θάρρος και την δύναμη να βαδίσει προς το «μάτι του» και να τον κατευνάσει, αντιμετωπίζοντας μόνος του καταστάσεις πρωτόγνωρες και πέραν της κοινής λογικής.
Επιπροσθέτως, στο Δ.Σ. αυτό συζητήθηκαν προβλήματα και αναλύθηκαν πάμπολλα θέματα αρκετά από τα οποία παρουσιάστηκαν μέσα από το linkhttp://nespaa.blogspot.gr/2016/03/blog-post.html.
Το προεδρείο της Ε.Α.Κ.Μ. διατύπωσε και ανέλυσε τις προτάσεις του, ενώ ενημέρωσε και σχετικά με απαντήσεις που δόθηκαν από εκπρόσωπο ΚΕΕΛΠΝΟ για θέματα υγείας στα κέντρα διαμονής προσφύγων.
Τέλος σαν Ν.Ε.Σ.Π.Α.Α. θα θέλαμε να τονίσουμε το γεγονός ότι στο Κιλκίς σήμερα, ακούστηκαν προτάσεις, με χροιά ψύχραιμη, περιεχόμενο ρεαλιστικό και άμεσα υλοποιήσιμο. Αυτό σαφώς οφείλεται και σε ένα μεγάλο μέρος στην συμμετοχή της Φυσικής μας Ηγεσίας της οποίας η παρουσία, η στάση και ο λόγος, είχαν περιεχόμενο, ουσία και αποφασιστικότητα. Οφείλεται δε και στον πρόεδρο της ΠΟΑΞΙΑ ο οποίος ήτανε ουσιαστικός και δεσμεύτηκε να προωθήσει λύσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των Αξιωματικών του Κιλκίς.


«Ενωμένοι απέναντι σε θέματα όπως το προσφυγικό είμαστε πάντα δυνατοί και ουσιαστικοί.»


ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
ΝΕΣΠΑΑ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 9211071415865240968

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item