Τρισάγιο στην μνήμη πεσόντων Αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας πραγματοποίησε η Ε.Α.Υ.Θ.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Ε.Α.Υ.Θ. στο Ιερό παρεκκλήσι των Αγίου Δημητρίου & Αγίου Αρτεμίου που βρίσκεται εντός του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης τρισάγιο
στην μνήμη όλων των συναδέλφων μας οι οποίοι ηρωικά θυσιάστηκαν εν ώρα καθήκοντος, υπεραμυνόμενοι του όρκου τους, στην υπηρεσία της ελληνικής κοινωνίας και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το παρόν έδωσε ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας Αντιστράτηγος κ.ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ Μιχαήλ, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος κ.ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΚΗΣ Νικόλαος,ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχος κ. ΣΑΝΔΡΟΣ Θωμάς, ο Ά Βοηθός Γενικού Ταξίαρχος κ. ΔΟΜΖΑΡΙΔΗΣ Φώτιος, ο Διευθυντής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος κ. ΑΪΒΑΖΙΔΗΣ Αβραάμ, ο Υποδιευθυντής της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΝΤΕΛΗΣ Στυλιανός, ο Βοηθός Κεντρικής Μακεδονίας Αστυνομικός Διευθυντής κ.ΤΣΑΚΙΡΗΣ Θεολόγος, ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, Αστυνομικός Διευθυντής κ.ΦΕΥΓΑΣ Θωμάς ,ο πρώην Βουλευτής και επικεφαλής του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. κ.ΨΩΜΙΑΔΗΣ Παναγιώτης, ο Επίτιμος Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος κ.ΜΠΑΜΙΑΤΖΗΣ Αντώνιος,ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικής Χωροφυλακής και Ελληνικής Αστυνομίας Νομού Θεσσαλονίκης κ.ΣΑΚΟΝΙΔΗΣ Γεώργιος, ο Αντιπρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΣΦΕΛΙΝΙΩΤΗΣ Αλέξανδρος, το Προεδρείο της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας, Αντιπρόσωποι της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. καθώς επίσης συνάδελφοι και απλοί πολίτες.

Για πρώτη φορά κλήθηκαν και έδωσαν το παρόν συγγενείς των συναδέλφων μας που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος.
Οι συνάδελφοί μας που μας άφησαν νωρίς θα αποτελούν φωτεινό παράδειγμα αυταπάρνησης και αλληλεγγύης για όλους μας.
                                                Για το Διοικητικό Συμβούλιο
                           Ο Πρόεδρος                                               Ο Γεν. Γραμματέας
                  ΠΑΔΙΩΤΗΣ Δημήτριος                                    ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος  
                       6976518061                                                       6932649076

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 2758028864926622311

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item