Δελτίο Τύπου της ΕΑΥΝΗ

Με δυναμική παρουσία, η ΕΑΥΝΗ εκπροσωπούμενη από τον πρόεδρο Μούρτη Αποστολο, τον γενικό γραμματέα Κωστούλη Κων/νο και τον υπεύθυνο τύπου Σαββίδη Νικόλαο, σήμερα 17/03/2016, έλαβε μέρος στο ΔΣ της ΠΟΑΣΥ, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Πολύκαστρο Ν.Κιλκίς. Έγινε ιδιαίτερη μνεία από τον πρόεδρο Μούρτη Απόστολο, για την πρωτοβουλία της ένωσής μας να συγκληθεί το εν λόγω συμβούλιο στο Κιλκίς ενώ ταυτόχρονα διατυπώθηκαν με τον πιο έντονο τρόπο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους απέναντι στο προσφυγικό πρόβλημα. Παρών στην συνεδρίαση ήταν και ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος κ. Καραμαλάκης Μιχαήλ, ο οποίος απέναντι στις πρωτόγνωρες για το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ εργασιακές συνθήκες, δήλωσε πως θα εργασθεί σκληρά για την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τους συναδέλφους, με έμπρακτη απόδειξη αυτού, τον εβδομαδιαίο προγραμματισμό ενίσχυσης δυνάμεων προς την περιοχή της Ειδομένης. Η ΕΑΥΝΗ, ενόψη της δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας στην περιοχή της Αλεξάνδρειας, θα πραγματοποιήσει τις επόμενες μέρες νέα συνάντηση με τον κ.Γενικό. Οι αποφάσεις του ΔΣ της ΠΟΑΣΥ για περαιτέρω δράσεις θα ανακοινωθούν με νέο Δελτίο Τύπου.Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 4528298645909274812

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item