Δωρεά της Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής στο Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης

 
Τα χρήματα που συγκέντρωσαν στον ετήσιο χορό τους τα μέλη της Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής παρέδωσε στο ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS της Βάρης αντιπροσωπεία της
Ένωσης:
Στα πλαίσια των αισθημάτων ανθρωπισμού και φιλανθρωπίας ο Πρόεδρος της Ένωσης Νοτ/κής Γεώργιος Καλλιακμάνης και οι Αντιπρόσωποι στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. Γεώργιος Τσαπάρας και Νικόλαος Κορομηλάς επισκέφθηκαν το Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη την 02/03/2016 και παρέδωσαν το ποσό των 2.740€ που συγκεντρώθηκε στο ετήσιο χορό της Ένωσης στον Δ/ντή του συγκροτήματος κ. Πέτρο Παπαδάκη.

Φιλοξενηθήκαμε σε ένα από τα σπίτια του Παιδικού Χωριού γνωρίζοντας την ανάδοχο μητέρα καθώς και τα 3 αγγελούδια που κατοικούσαν εκεί. Τρία παιδιά καταπληκτικά, η Μαρία, η Ειρήνη και ο Σταύρος, στα μάτια των οποίων αποτυπωνόταν η ηρεμία και η θαλπωρή που εισπράττουν από τους ανθρώπους που τα φροντίζουν. Διαπιστώσαμε ότι κάποιοι άνθρωποι κάνουν μια πολύ σημαντική δουλειά την οποία όλοι μας πρέπει να υποστηρίξουμε.
Εμείς ευχαριστούμε τους συναδέλφους που μας έδωσαν τη δύναμη να μπορούμε να βάλουμε το λιθαράκι μας σε κάθε καλή προσπάθεια διότι στη θέση αυτών των παιδιών θα μπορούσαν κάλλιστα να βρίσκονται και τα δικά μας παιδιά.

Απ ότι μας ενημέρωσε ο Δ/ντής του συγκροτήματος τα παιδιά που φιλοξενούνται στα Παιδικά Χωριά SOS είναι παιδιά που είτε έχουν χάσει τους γονείς τους είτε για διαφόρους λόγους οι γονείς τους δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην ανατροφή τους.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς των δώρων και συγκεκριμένα: τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, τον κ. Γιώργο Τσούκαλη, τον κ. Ιωάννη Βήχο, τον κ. Σταμάτη Αβρά, την κ. Μαρία Θεολόγου, τον κ. Στάθη Τριανταφύλλου, τον κ. Βασίλειο Σκουλά, τον κ. Κωνσταντίνο Γιαννάκο, τον κ. Πέτρο Ναυπλιώτη, τον κ. Σπύρο Τερζόπουλο, τον κ. Ιωάννη Κόφα, την εταιρεία Chronoteam A.E. και τις εκδόσεις Ι. Σιδέρης που μας παραχώρησαν τα δώρα από τα οποία εξοικονομήθηκε το ανωτέρω ποσό για τον ιερό αυτό σκοπό.
Για το Δ.Σ.
-Ο-                      -Ο-
Πρόεδρος                     Γεν. Γραμματέας
ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος      ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ Σπυρίδων

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 8843429217932170384

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item