Α.Κ.Ν.Α. : Προτείνουμε όχι μόνο τη διατήρηση της φύλαξης του Σκοπευτηρίου του Μαρκοπούλου από εξωτερική Φρουρά αλλά και την σύστασή της σαν ξεχωριστή ΥπηρεσίAναδημοσίευση από το site Ανεξάρτητης Κίνησης Νέων Αστυνομικών (Α.Κ.Ν.Α.)
Συνάδελφε, συναδέλφισσα,

Μετά από αλλεπάλληλες  φορτικές πιέσεις από άλλες συνδικαλιστικές παρατάξεις της Ν/Α Αττικής προς τη Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας (όπως και  οι ίδιες οι παρατάξεις  αυτές  ανάρτησαν τις προηγούμενες μέρες στο διαδίκτυο ),δρομολογείται πλέον η απόσυρση των αστυνομικών δυνάμεων που φρουρούν τις αστυνομικές εγκαταστάσεις του Πρώην Ολυμπιακού σκοπευτηρίου Μαρκόπουλου και προκρίνεται η φρούρησή του από το προσωπικό της νεοϊδρυθείσας Διεύθυνσης Αστυνομικών Ειδικών Δυνάμεων.

Εμείς σαν Α.Κ.Ν.Α. πιστεύουμε  ότι λόγω του τραγικά μικρού αριθμού του προσωπικού των Υπηρεσιών που διαρθρώνουν τη Διεύθυνση Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων : ΕΚΑΜ, ΤΕΕΜ, ΥΕΜΕΑ, σε συνάρτηση με τις σταθερά αυξανόμενες υπηρεσιακές ανάγκες που δημιουργούνται  λόγω των ειδικών  καθηκόντων  που ασκούν οι εξειδικευμένοι αυτοί συνάδελφοι, και λόγω της σοβαρότητας της αποστολής τους  που η Φυσική μας Ηγεσία γνωρίζει πολύ καλά,
Προτείνουμε όχι μόνο τη διατήρηση της φρούρησης από εξωτερική Φρουρά αλλά και την σύστασή της σαν ξεχωριστή Υπηρεσία.

Πιστεύοντας ότι, εφόσον η Ελληνική Αστυνομία,  επέλεξε τη μεταφορά αυτών των δυνάμεων (λανθασμένα κατά τη γνώμη μας) στο Μαρκόπουλο Αττικής, με σωρεία προβλημάτων, ( όπως είναι σε όλους μας γνωστό)  οφείλει να μην προσθέσει στη νέα Διεύθυνση ένα ακόμη πρόβλημα, το οποίο είναι και αδύνατο να επιλυθεί, χωρίς να αποσαρθρωθεί εντελώς το πιο εξειδικευμένο και αξιόμαχο προσωπικό που διαθέτει (εξ ορισμού και Διεύθυνση Ειδικών Δυνάμεων), προσωπικό που ήδη έχει τοποθετηθεί στον Προκρούστη με τη  μεταφορά του στα «Βουνά» του Μαρκόπουλου.

Εργαζόμαστε από κοινού με την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας με προγραμματισμένες συναντήσεις προκειμένου επιλυθεί η στρέβλωση που προέκυψε,  πέρα από τις  προσωπικές έριδες κάποιων Αξιωματικών και με γνώμονα την διασφάλιση της Κρατικής και Δημόσιας Ασφάλειας των Πολιτών.   

                                  Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Α.Κ.Ν.Α.

Related

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ 736533858072009391

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item