Γιατί η Α.Κ.Ν.Α δεν έκανε επισκέψεις σε αστυνομικές υπηρεσίες
Κάθε φορά που πραγματοποιούνται συνδικαλιστικές εκλογές, κατακλύζουν το διαδίκτυο ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων, όπου διαφημίζονται οι επισκέψεις υποψήφιων συνδικαλιστών σε διάφορες αστυνομικές υπηρεσίες, ενώ βέβαια δεν λείπουν και οι ανάλογες φωτογραφίες, που αποδεικνύουν  το πραγματικό  λόγο της επίσκεψης. 
Μια επανάληψη του έργου βλέπουμε και τώρα λόγω των επικείμενων εκλογών στην Νοτιοανατολική Αττική.
Η πλειοψηφία των συνάδελφων έχει κατακρίνει αυτή την πρακτική που αποτελεί πλέον πάγια τακτική σε προεκλογική περίοδο, και η οποία το μονό που κατορθώνει είναι να απαξιώνει τον αστυνομικό συνδικαλισμό και να υπενθυμίζει στον συνάδελφο ότι κάποιοι τον θυμούνται κάθε φορά που καλείται να ψηφίσει.
Δεν είναι στις προθέσεις της Ανεξάρτητης Κίνησης Νέων Αστυνομικών να συμμετάσχει σε αυτό το παιχνίδι εντυπώσεων.
Η κίνηση μας θα πραγματοποιήσει επισκέψεις, αυτό όμως θα γίνει μετά τις προσεχείς εκλογές, για να αφουγκραστεί τον δοκιμαζόμενο συνάδελφο, όπως κάνει κάθε μέρα είτε έχουμε εκλογές είτε όχι. Θα ακούσουμε τα προβλήματα και θα προτείνουμε λύσεις ρεαλιστικές, όταν άλλοι θα έχουν μπει σε μετεκλογική νάρκη.                                                            Η Γραμματεία της Α.Κ.Ν.Α.

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 444380486025762710

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item