Αποτελέσματα εκλογών Ε.Α.Υ. Νοτ/κής Αττικής - Δύο αντιπροσώπους εκλέγει η Α.Κ.Ν.Α

Στις εκλογές για την ανάδειξη μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής, των Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) και των Εκπροσώπων στα Συμβούλια Μεταθέσεων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτ/κής Αττικής που διεξήχθησαν την 4 και 5/4/2016    έλαβαν μέρος οι παρακάτω 4συνδυασμοί:

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ , ΑΝ.Α.Σ.Α., Α.Κ.Ν.Α. ,  Α.Κ.Α.Ν/Α.Α.

Μετά το άνοιγμα των ανευρεθέντων φακέλων ( 1.325 ), προέκυψαν συνολικά  ( 1325 ) ψηφοδέλτια,  σε σύνολο 1705 εγγεγραμμένων, από τα οποία ( 1317 ) έγκυρα, ( 8 ) άκυρα και  λευκά.

Στη συνέχεια έγινε διαλογή των ψήφων και από τα έγκυρα ψηφοδέλτια έλαβαν συνολικά σε όλα τα εκλογικά κέντρα ανά συνδυασμό:

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ:656
ΑΝ.Α.Σ.Α. :481
Α.Κ.Ν.Α.:91
Α.Κ.Α.Ν/Α.Α.:  89

Σύμφωνα με την εκλογική διαδικασία της απλής αναλογικής και τις διατάξεις του Ν.1264/1982 οι έδρες για τα όργανα κατανέμονται ως εξής:


Για το Δ.Σ.:

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ : 4
ΑΝ.Α.Σ.Α. : 3
Α.Κ.Ν.Α. : -

Α.Κ.Α.Ν/Α.Α. : -


Για τους Αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία (Π.Ο.ΑΣ.Υ.):

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ : 13
ΑΝ.Α.Σ.Α. : 10
Α.Κ.Ν.Α. : 2
Α.Κ.Α.Ν/Α.Α. : 2Για την Ελεγκτική Επιτροπή:


ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ : 2

ΑΝ.Α.Σ.Α. : 1
Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ (Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.) ενισχύθηκε σε σχέση με τις  προηγούμενες εκλογές της Ένωσης κατά 243 ψήφους και 5 Αντιπροσώπους στην ΠΟΑΣΥ.

Η ΑΝ.Α.Σ.Α. κατά 53 ψήφους και 1 αντιπρόσωπο.

Η Α.Κ.Ν.Α. σχεδόν διπλασίασε τις δυνάμεις της αφού αύξησε την δύναμη της κατά 42 ψήφους και 1 Αντιπρόσωπο.


Ενώ η Α.Κ.Α.Ν/Α.Α. έχασε 6 ψήφους και μία έδρα στο Δ.Σ  διατηρώντας όμως τους  2 Αντιπροσώπους στην ΠΟΑΣΥ.Τα μέλη της ΑΚΝΑ ευχαριστούμε τους συναδέλφους που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και να είναι σίγουροι ότι θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους.

                                                 Η   Γραμματεία της ΑΚΝΑ
 

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 3435040084163227460

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item