ΑΚΝΑ : Λύθηκε το θέμα με την εξεύρεση χώρου για παραμονή του επιχειρησιακού συνεγείου του ΤΕΕΜ

https://1.bp.blogspot.com/-2gVT5rB4mc4/VwEBW0U--xI/AAAAAAAANSs/cGUIP3fxVPwxlbs87mJPvtWYbfBmPrMBg/s640/diabima-tis-notioanatolikis-attikis-gia-tin-katargisi-tou-aforologitou-se-epidoma-purotexnourgwn-kai-iptamenwn-tis-el-as-1418800.jpg


 Aναδημοσίευση από το site Ανεξάρτητης Κίνησης Νέων Αστυνομικών (Α.Κ.Ν.Α.)
Συνάντηση της Α.Κ.Ν.Α. με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Υποστράτηγο κ. ΔΡΑΓΑΤΑΚΗ Χρήστο

Το Σάββατο 2/04/2016 αντιπροσωπεία της Ανεξάρτητης Κίνησης Νέων Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής  συναντήθηκαν με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Υποστράτηγο κ. ΔΡΑΓΑΤΑΚΗ Χρήστο όπου συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τις υπηρεσίες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Νοτιοανατολικής Αττικής.

Τα ζητήματα που τέθηκαν  ήταν τα εξής:

α) Εξεύρεση κατάλληλου χώρου στο κέντρο της Αθήνας για παραμονή  τμήματος του ΤΕΕΜ

β) Φύλαξη του Σκοπευτηρίου του Μαρκοπούλου

γ)Eνίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών

δ)Φύλαξη στόχων

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Υποστράτηγος κ. ΔΡΑΓΑΤΑΚΗΣ Χρήστος δεσμεύτηκε ότι θα παραχωρήσει άμεσα αίθουσα, για την παραμονή του επιχειρησιακού τμήματος του ΤΕΕΜ, στον 4ο όροφο του Α.Τ Π. Φαλήρου και ταυτόχρονα θα συνεχίσει την προσπάθεια για ανεύρεση χώρου σε πιο κατάλληλο σημείο πιο κοντά στο κέντρο των Αθηνών.


Για το πρόβλημα που προέκυψε με την απόσυρση των αστυνομικών δυνάμεων που φρουρούν τις αστυνομικές εγκαταστάσεις του Πρώην Ολυμπιακού σκοπευτηρίου Μαρκόπουλου  ο κ. Γενικός δεσμεύτηκε πως θα επανεξετάσει το ζήτημα προκειμένου να βρεθεί η πιο κατάλληλη λύση.

Για το  θέμα της Eνίσχυσης της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών μας τόνισε ότι ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου θα ενισχυθεί η Διεύθυνση ενώ θα ελαφρυνθεί από τα μέτρα στη Διεύθυνση Αθηνών.

Ενώ για το θέμα της φύλαξης στόχων πολιτικού, επιχειρηματικού, δημοσιογραφικού και δικαστικού ενδιαφέροντος, από αστυνομικούς μας τόνισε ότι θα κινηθεί προς την κατεύθυνση του εξορθολογισμού με βάση τις πραγματικές ανάγκες και τις αντικειμενικές απειλές.

Τα μελη Ανεξάρτητης Κίνησης Νέων Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής θα συνεχίσουν τις παρεμβάσεις τους  και μετά τις εκλογές με γνώμονα την καλυτέρευση των συνθηκών των συναδέλφων κάνοντας έργα και όχι λόγια, χωρίς να καπηλεύονται ωμά και ξεδιάντροπα το συνδικαλιστικό κίνημα για προσωπικά τους οφέλη και για αυτοπροβολή.


 Τώρα ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ είναι η ώρα της δικής σου ΦΩΝΗΣ.
Related

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ 1055466566729220016

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item